Neked is későn jött a nyár? Ne várd meg, hogy a várva várt szabadság azzal teljen, hogy megpróbálod összeszedni magad. Sokkal jobban jársz, ha már előtte bevetsz egy kis kényeztetést, így mire valóban szabad leszel, jöhet az igazi feltöltődés. A rendszeres sportmasszázs sokat számít, izmaidat is kordában tartja, és a hátfájást is elfelejtheted!

 

A te szent órád

Biztosan te is hallottál már a hétvégi migrénről. Ez az a betegség, ami tipikusan akkor kap el, amikor végre pihenhetnél. A szervezeted fogja a jelet, hogy most nem kell mindenáron teljesítenie, és így bosszulja meg az eddigi feszített tempót. Ha viszont rendszeresen beiktatsz napjaidba egy kis lazítást, akkor jó eséllyel megúszhatod a bajt.

 

Tipp

  • •Válaszd ki, mi az a tevékenység, ami téged igazán megnyugtat. Lehet ez egy jó könyv, egy jó aerobik óra, vagy egy arcmasszázs a kedvenc kozmetikusodnál.
  • Írd be a határidőnaplódba, konkrét időponttal. És ne hagyd magad eltéríteni!
  • Legyen ez a te szent órád, amikor sem főnök, sem család nem zavarhat meg. Hidd el, nyugodtan, pihenten jobban teljesítesz és kedvesebb is leszel mindenkivel! 

Kényeztető kezelések 

Manapság nem véletlen, hogy egyre népszerűbbek a különféle wellness és szépségkezelések. Értő kezekben szépülhetsz és relaxálhatsz! Itt is vannak azonban betartandó szabályok:

1. Ha éppen nyűgös vagy, semmiképp ne menj arctisztításra. Ne mondd le az időpontot, elég, ha csak egy arcmasszázst kérsz!

2. A rendszeres sportmasszázs is sokat számít. Kellemes mellékhatás, hogy izmaidat is kordában tartja, és a hátfájást is elfelejtheted!

3. Kapcsold ki a telefonod! Ha ötpercenként cseng, hiába lazulnál el, nem sikerülhet!

 

TIPP

Ha a heti kényeztetés rutinná válik, jó eséllyel mehetsz szabadságra úgy, hogy nem dőlsz ki már az első nap. Próbáld ki, jobb lesz kirándulni, mint a vízparton aludni egész nap!