Hamarosan megnyitja kapuit Közép-Európa legnagyobb Sport- és Szabadidő Központja, a Sportmax, a Kőérberki lakópark mellett, a XI. kerületben. A hely újdonságairól kérdeztük Gelei Károly ügyvezető igazgatót. A Kamaraerdő-Péterhegy és a Budaörsi dombság által körülhatárolt területen, húszhektáros festői környezetben, a csend és a nyugalom „szigetén” három horgászásra is alkalmas tó várja az idelátogatókat.

 

És persze most már valami más is… Ebben a miliőben épül a Sportmax Sport – és Szabadidőközpont .

 

Mely sportágak szerelmeseit várják ide?

 

G.K.: A Sportmax örömmel várja az amatőr és profi sport képviselőit, a sportszövetségeket, klubokat, iskolákat egyaránt. A központ területén műfüves szabadtéri labdarúgópályák, teniszcentrum és egy sportcsarnok épül. Ezt egészíti ki a lefedhető szabadtéri úszómedence, szabadtéri strand és élménymedence – vízi csúszdával. Emellett két szabadtéri streetball kosárlabdapálya és négy szabványos fallabda pálya várja a látogatókat. Gondoltunk a wellness szerelmeseire is, hisz fitnesz, aerobik és wellness egység, 180 négyzetméteren exkluzív szolgáltatásokat nyújtó Dayspa, négy finn típusú szauna, és két pezsgőfürdő került beépítésre. A Dayspa központunkban különböző masszázsszolgáltatások is igénybe vehető.

 

Úgy tűnik ebből a felsorolásból, hogy akár egész napos elfoglaltságot is kínál a Sportmax.         

 

G.K.: Valóban arra törekszünk, hogy a család minden tagjának, szerteágazó szabadidő eltöltési lehetőséget biztosítsunk. Külön kiemelném, hogy a gyerekpalántákkal szakedzők foglalkoznak nálunk, tájékoztatva a szülőket, hogy gyermeküknek mely sportághoz van tehetsége. De a többórás programkínálat kellemes lehet baráti társaságoknak is, több sportág kipróbálása után a sportemberek a százötven fős éttermünkben, a drinkbárban, vagy a büfékben cseveghetnek-szórakozhatnak.

 

Hogyan lehet igénybe venni a Sportmax szolgáltatásait?

 

G.K.: A legegyszerűbb forma az óradíjas, alkalmi igénybevétel. Májusban egyébként egy promociós akció keretében az érdeklődők bevezető áron, nagy kedvezménnyel próbálhatják ki sportszolgáltatásainkat.

 

A Sportmax ugyanakkor klubrendszerű üzemeltetést is kiépít, amelynek keretében a felhasználók egy szűkebb köre klubkártyával veheti igénybe szolgáltatásainkat.

 

Hosszú távú megállapodás keretébena nemzeti sportszövetséghez tartozó csapatok és utánpótláscsapataik mérkőzéseik számára, vagy akár edzőtáborozás céljára kedvezményes áron használhatják a pályákat. Ez a konstrukció igaz egyéb közösségi felhasználók, például iskolák esetében is.

 

Mikor nyit a központ?

 

Sportnyelven szólva a munkálatok a finisbe érkeztek. Márciusban elkészül a Sport- és Rendezvénycsarnokunk, májusban pedig a teljes komplexum megkezdi próbaüzemét, ahogy említettem, akciós nyitva tartással. A pontos időpontokról és eseményekről folyamatosan tájékoztatást adunk a www.sportmax.hu internetes oldalunkon.

 

Sportmax Sportszolgáltató Kft.

Tel.: 225-3080 fax: 225-3079

www.sportmax.hu