Lassan a nyárba érünk, a hangulatodat nemcsak az befolyásolja, megvolt-e a heti edzésadag, hanem az is, hogy milyen stílusú-színû ruhát viseltél mozgás közben, után, és éppen mit viselsz most. Újíts be, reformáld át a gardróbodat – a csillagjegyed szerint.

 

KOS (03. 21.–04. 20.)
Határozott és magabiztos fellépéseddel sportos típus vagy, egész lényedbõl fiatalosság árad. Szeszélyességed miatt túl szókimondó és nyers is lehetsz. Egyéniségedhez a sportos stílus illik leginkább. Kedveled a meleg és tüzes színeket: a mandarint, a narancsot és a piros szint. Igényes vagy a finom szövetekre, valamint a precíz szabásra. Drága holmikat, muszlin anyagokat hordasz fõképp,  abból is különleges színösszeállításúakat.
 
BIKA (04. 21.–05. 21.)
Megjelenésed vonzó, barátságos, hangod lágy és kellemes. Nem ismered a szélsõséges érzelmi hullámzásokat. Kiegyensúlyozottságod mindenhol megjelenik. Kedves természeted megnyugtatóan hat környezetedre, élvezed a világ szépségeit. Számodra a klasszikus divat a megfelelõ, a bézs, a barna és a sárga árnyalataival. Céltudatosan veszel meg ruhákat, inkább kevesebbet, de jó minõségben, fõleg gyapjúból.
 
IKREK (05. 22.–06. 21.)
Ikrek lévén az örök fiatalságot tükrözöd. Könnyedén mozogsz, hangod tiszta, temperamentumod, mint a pillangóé, aki ide-oda röpdös, megfigyel mindent a környezetében, és mindenrõl megvan a véleménye. Nagyon mozgékony, szuper szervezõi képességgel rendelkezel. Egyéniségedhez a népi jellegû viseletek illenek, kellemesen érzed magad a vászon ruhákban. A világos színeket
részesíted elõnyben: aranysárga, okker, világoskék.
 
RÁK (06. 22.–07. 22.)
Vérmérsékletedre a nyugodtság jellemzõ, de erõs érzelmeid vannak. Hangulatod változékony. Sokszor bezárkózol, és csak hosszú idõ után bújsz elõ világodból. Kifejezetten a nõies divat stílus áll jól. Elbûvöl a bársony, a szatén, a selyem és a muszlin. A vidám színek közül az ibolya, a rózsaszín és a pasztell illenek hozzád.
 
OROSZLÁN (07. 23.–08. 23.)
Fellépésed büszkeséget és öntudatosságot sugároz. Pajkos vagy, játékos egyéniség, aki önmagát is szórakoztatja.  Képes vagy bárkit fellelkesíteni. Szeretsz a középpontban lenni. Divatban kedveled az arany és a bordó, a sárga és a barna színeket. Jó érzékkel választod ki a szebbnél szebb ruhákat. A selyem, a bársony és a szõrmék illenek leginkább hozzád.
 
SZÛZ (08. 24.–09. 22.)
Természetes megjelenésed szerénységet tükröz. Ékszerek nélkül is szép vagy. Nem jellemzõ rád a szeszélyesség, nem viszed túlzásba érzelmeidet. Óvatos vagy, hajlamos az aggódásra. Figyelmességed és gondoskodásod páratlan. Divatban az egyszerûséget követed. Szereted a sportos öltözéket, amit fel lehet dobni néhány kiegészítõvel, ilyen pl. egy öv. Jól áll a barna
szín és a fehér. Kedvenc anyagod a len és a flanel.
 
MÉRLEG (09. 23.–10. 23.)
Kulturált és kedves a megjelenésed, kecses vagy és vonzó. Természeted könnyed, mindenhol szívesen látnak és szeretnek, hisz társasági ember vagy. Akkor jó neked is, ha mások boldogok. Szereted az egzotikus dolgokat és a vad színeket: a rózsaszínt,
mályvát, dzsungelzöldet. A finom, könnyû kelmék közül a szatént, a selymet igazán kedveled.
 
SKORPIÓ (10. 24.–11. 22.)
Titokzatos vagy és vonzó, tekinteted átható. Temperamentumod hevesen szenvedélyes, de olykor visszafogott és tartózkodó. Érzelmeidben nem ismersz kompromisszumokat. A szélsõségek iránti vonzalom nálad a legerõsebb. Szereted a puha kelméket, a sportos divatot. A vörös, valamint a zöld és a kék minden árnyalata illik személyiségedhez.
 
NYILAS (11. 23.–12. 21.)
Toleráns, felvilágosult, izgalmas nõ vagy, aki a távoli egzotikumok izgalmai iránt vonzódik. Egyszerre vagy elõkelõ és laza. Optimista természeted és derûd nem hagyja, hogy elrontsák jó hangulatod. Tele vagy energiával, másokat is fellelkesítesz. Külsõd mindig ápolt, a sportos eleganciát választod a nõies és díszes ruhák helyett. A hétköznapokban is választékosan öltözöl. A piros, a lila és a
bordó elõnyös a számodra.
 
BAK (12. 22.–01. 20.)
Szolid és felelõsségteljes nõ vagy. Fellépésed nyugodt és tárgyilagos, komoly és korrekt. Vérmérsékleted nyugodt, hosszú idõ után mutatod ki érzelmeidet. Szereted a munkát, a gyakorlatiasságot, a tisztességet és a pontosságot. Divat stílusod konzervatív. Inkább a sötét színeket kedveled és hordod, úgy gondolod, ez illik természetedhez. Ilyen a fekete, sötétszürke, antracit.
 
VÍZÖNTÕ (01. 21–02. 18.)
Szabadelvû, független nõ vagy. Fellépésed sokszor provokatív. Alaphangulatod derûs és gondtalan. Temperamentumodat a hirtelen dühkitörés, a váratlan hangulatváltozás és egyfajta vibráló nyugtalanság jellemzi. Az a típus vagy, akinek minden beleillik a stílusába, mindenféle újat és megdöbbentõt nyugodtan viselhetsz. Színeid: kék, zöld, piros, sárga, a mintás holmikat kimondottan kedveled.
 
HALAK (02. 19.–03. 20.)
Gyengéd vagy, a fellépésed visszafogott. Hangod lágy és halk. Hangulatodat a környezeted nagymértékben befolyásolja. Vigyáznod kell, ne vegyél át minden rezdülést, ezzel mások vágyainak hatása alá kerülhetsz. Jó ízléssel válogatod ki a ruhákat, bár a divat
követése nem igazán a te jellemedhez tartozik. Egyik nap elegáns, másik nap sportos a megjelenésed. A kék, a zöld és a rózsa a te színeid. A selyem igazán neked való!