Méretre nyúló cipő

Az Adidas „ToGo”, az első cipő, amely viselője lábméretéhez igazodik. Ez a cipő az „egy méret, amely mindenkire jó” elv gyakorlati, forradalmi kivitelezése. A „ToGo” rugalmas neoprénjének és egy speciális kialakítási konstrukciónak köszönhetően, a cipő alkalmazkodik viselőjének lábméretéhez.

 

Könnyű viselni, könnyen csomagolható és tökéletes ajándék is, hiszen biztosan jó lesz majd a viselőjére.”   A férfi modell három részből álló kialakítása lehetővé teszi, hogy a cipő talpán a neoprén méretre nyúljon, míg a női modell talpán több gumihüvely helyezkedik el, és ezek segítségével nyúlik a cipő.

 

Lábtörlőkendő

A CARNATION újdonsága a lábtörlőkendő, mely szagtalanító és gombás lábra való kivitelben kapható. Előnye a könnyű kezelhetőség – a kényes, nehezen tisztítható lábujjközöknél is. Egész napos hatékony védőréteget biztosít, és szagtalanságot eredményez. Használata frissen, tisztán tartja a lábat!

 

 

 Vedd!

A mérnöki pontossággal, kimondottan a sportolói igényeknek kifejlesztett Champion Nutrition termékek ajánlottak mindenkinek, akinek fontos a könnyű felszívódás, gyors emészthetőség, a súlykontroll és az izomgyarapodás, az állóképesség fejlesztése és megtartása. A Champion Nutrition termékek klinikai tisztaságú, ISO 9002-es szabvány alapján készülnek. A Magyarországon megtalálható termékeket a Doppinglaboratórium bevizsgálta, szakvéleményezte.

www.championnutrition.hu

 

A lakat lehull

Tartós fogyás, optimális testsúly, az egészség megőrzéséhez szükséges életmódbeli, gyakorlati tanácsok – mindez egy kötetben. Fajcsák Zsuzsa: A fogyás hét lakat alatt őrzött titkai c. munkája személyre szabottan neked segít abban, hogy a XXI. század túlélőprogramját könnyen megvalósíthasd.

Igéző dekoltázs

A Felina új, Conturelle márkája rafinált szabásvonalával és különleges csipkéjével kiemeli a teltkeblű hölgyek dekoltázsát. Így mindenki saját egyéniségének megfelelően hangsúlyozhatja nőiességét, érezheti   csábítónak önmagát.


 

Szexis menyasszony

Jó hír, azoknak akik esküvőjüket tervezik. A Triumph exkluzív menyasszonyi modellcsaládja nemcsak teklagyöngyökkel díszített, csodálatos tüllfehérneműket kínál, hanem a csábító esküvői kellékeket is, mint harisnyakötőt, kesztyűt és csipke-nyakpántot.