Szemtelenek és érzékiek

Minden nő szereti a gyengédséget, az érzékiséget, a provokációt és a könnyed humort. Ezek azok a jellemzők, amit a Rykiel Woman a nőknek kínál. A vonzóan friss bűvölet koktélja, lebilincselő és merész, olyan érzéki, mint egy simogatás. Az Eau de Toilette elsöprő életteliség mögé rejtőzve a gyengédség és gondoskodás kincseit ígéri.

 

A fiatal lányok és nők illatelegye, melyben a szemtelenség és a gondtalan érzékiség egyfajta merész kitartással keveredik.

 

Párizsban tegnap beköszöntött a szerelem

Az álom és a valóság birodalmának határán lebegő romantikus illatfelhő, a Love in Paris minden kétséget kizáróan az a parfüm, mely mindenkit szerelmes álmodozásra késztet. A finom virágos melódia, romantikus átmenet álom és valóság közt, mely magában hordozza az első pillantásra születő szerelem gyönyörű érzését és egy nagy jelentőséggel bíró nap ígéretét. Az új, limitált kiadású, csillámos parfüm kizárólag a Douglas parfümériákban vásárolható meg.

 

  

Kemény macsó, lágy szívvel

A Paco Rabanne legújabb illat kompozíciója, a Black XS a férfiasság modern víziója: “kemény férfi, lágy szívvel”. Az illat felfedi a férfi valódi természetét, a kemény külső mögött rejlő érzékeny lelket. A Black XS a fiatal, független, extrovertált férfiaknak készült, azoknak akik tudnak élni férfias érzékiségükkel, és ki merik mutatni érzelmeiket. A Black XS férfi magabiztos, csábító és sosem veszíti el a humorérzékét: ez teszi őt mindenkinél vonzóbbá.

 

  

3 in 1 – tisztít, ápol, elbűvöl

Az Estée Lauder Take It Away sminklemosó kendői az elfoglalt hölgyek számára ideálisak. A minden-az-egyben, sminklemosóval átitatott kendők nem csupán pillanatok alatt távolítják el a sminket, de gondoskodnak arról is, hogy a bőr kellemes érzetű legyen a tisztítást követően. Még a legmakacsabb szennyeződések és a legtartósabb smink eltávolítása során sem terheli túl, és irritálja a bőrt.

 

  

Kelet-Nyugat krémtengely

Az Alternative intenzív ránctalanító, bőrkontúrjavító krém az Avon Anew termékcsaládjának új tagja, mely a bőröregedés enyhítésére a keleti gyógynövény-terápia és a legújabb nyugati technológiák kombinációját használja. Enyhíti a bőröregedés jeleit, csökkenti a ráncokat, a bőr petyhüdtségét, ill. megereszkedését, javítja az arc kontúrjait.

 

  

Pattanásstop

A Vichy Normaderm célzott pattanás-leszárító koncentrátum egyenesen a pattanás kialakulásának helyén hat. A gyulladt terület azonnal lecsillapodik, a bőrpír fokozatosan eltűnik. A pattanás térfogata már 8 óra után csökken, s 24 óra alatt felszívódik. A tiszta, üde gyógynövény- és virágillat kombinációja kellemessé teszi használatát.

  

 

Trópusi frissesség

Vakítóan fehér homokos part, türkizkék tenger, víz fölé magasodó pálmafák, gyönyörű nők, egzotikus ételek, buja növényzet. A távoli trópusi tájak hangulatát élhetjük át az új Fa Tropic Mix tusfürdőknek köszönhetően, melyek igazi karibi életérzést nyújtanak – a zuhany alatt.