Házassági vagy megismerkedési évfordulóra a legjobb ötlet egy sajátos menü a kedvesnek, amitől a fantázia beindul és az étkezésen kívül máshoz is kedve támad társunknak.Az előétel mi is lehetne más, mint kaviár. Rendkívül tápláló és a látvány sem utolsó, hiszen a kis peték eleve a termékenység és a szexualitás szimbólumai.

 

A főétel lehet egy kis osztriga, ami alapvető afrodiziákum, és talán kevesen tudják, de Casanova is ezt fogyasztotta, mielőtt az éppen kiválasztott hölgyet az ágyába csalta.

Köztudott, hogy a férfiasságra kedvezően hat a cink. Ezt a nyomelemet pedig megtaláljuk a homárban. Tehát az imádott férfit homárral vehetjük (vagy dönthetjük?) le a lábáról. Ha elfogyasztotta, biztosak lehetünk benne, hogy a tesztoszteron-szint emelkedik, a spermiumok ereje pedig nő. De mi legyen a köret?

 

Választhatunk spárgát, ami nagyon gazdag A- és C-vitaminban, nem beszélve kissé szexuális töltetű alakjáról. Azért valamilyen saláta is kéne, de vajon melyik a jó választás? Az avokádó rendkívül tápláló, ezért válasszuk ezt egy kis fejes saláta és paradicsom kíséretében. Az ínyencek egy kis fokhagymát is tehetnek bele, de vigyázzanak a mennyiséggel, hiszen egy-két csók biztos elcsattan majd a fenséges menü elfogyasztása után.

A desszert, csoki, csoki és csoki legyen, bármilyen formában. Fokozza az agy (és egyéb szervek) teljesítményét. Készíthetünk kedvesünknek szív alakú tortát csokiból, de választhatjuk az egyszerűbb csokikrémet is.

 

És hogy a vacsora után mi következik? Csak fantázia és elszántság kérdése!