Ezen a nyáron vajon lesz-e szexizomlázadAz ágyban újra meg újra bizonyítékra van szükséged?  Egy tortasütést olykor jobban élvezel, mint egy szeretkezést? A kiegyensúlyozott szexuális élet tökéletes erőnlétet követel? Megmondják a buja csillagok! De ez rajtad is áll. Sportolj, tedd próbára magad, és eljön majd az a lázas este, amit úgy kívántál.

 

Kos (03. 21-04. 20.) Mindenben az első akarsz lenni, profi lepedőakrobatává képzed ki magad a nyári hónapokban. A Kos-típusnál a szexuális vonzás gyakran következik erős érzelmek, mint például düh vagy veszélyhelyzet hatására. De gondolj arra, hogy a szex nem erőszakos lerohanás! Vitézséged nem homályosodik el, ha odafigyelsz párod szükségleteire. Hasznos tudni, hogy nyáron a túlélő, kajakos vagy kenus túrák egy sor románc eredői.

IZOMLÁZ

A rendszeres erősítés nagy változást idézhet elő fizikai állóképességedben, s hamarosan érezni fogod áldásos hatását az ágybeli élvezetek fokozódásában is.

SZEXTIPP

Mivel a füleiden számtalan erotikus ingerre fogékony idegvégződés található, imádod, ha kedvesed ezt a testrészedet kényezteti a nyelvével.  

 

Bika (04. 21-05. 20.) A Bikák nagy százalékának viszonylag gyakran van szüksége a szerelmeskedésre, a kielégülésre. Nem annyira a konkrét szexuális aktusra van szükséged, mint inkább a becézgetésre – a folyamatos biztonságra, hogy életed párjának szemében még mindig vonzó vagy. Nem árt tudni, hogy idén a szexuális kielégületlenségnél semmi sem ösztönzi jobban az eltávolodást. Vigyázz tehát, nehogy a szexuális életed kényelmes rutinná váljon!

IZOMLÁZ

A Bikáknál minden baj ellenszere a kiadós masszázs. A nyak és a tarkó simogatása a leghatékonyabb technika az örömszerzéshez, ezért különösen fontos a nyak izmainak rendszeres megfeszítése és lazítása.

SZEXTIPP

Mivel az elhízás csökkentheti a nemi vágyat, a rendszeres testedzés segíthet frigiditásod vagy átmeneti impotenciád leküzdésében.  

 

Ikrek (05. 21-06. 21.) Komolyan azt hiszed, hogy legalább öt partnerre van szükséged ahhoz, hogy elégedett legyél? Bár könnyedén kicsúszol a megromlott kapcsolatokból, idén keresd meg azt a magabiztos lényt, aki lépést tart szellemi és fizikai fürgeségeddel. Ha időnként akadnak is szerencsétlen kapcsolataid, az év végén vagy 2007-ben sikerül megtalálnod az igazit. A felsőtest és a karok simogatása kellemes borzongást idéz elő benned, és bizonyára azzal is tisztában vagy, hogy csúnya látvány nyári ruhában a plöttyedt felkar.

IZOMLÁZ

Mivel legerotikusabb testrészed a kar, hatásosan és szórakoztató módon erősítheted karizmaidat a különböző labdajátékokkal és az úszással.

SZEXTIPP

Néhány lazító jógagyakorlat elsajátítása alapfeltétele a jó szexuális reagálásnak.

 

Rák (06. 22-07. 22.) Jellemző a nőnemű Rákra, hogy a potenciális partnerjelöltekben csak a lehetséges apákat látja – a teste csak azért érdekli, hogy jó géneket örököl-e a gyereke, a pénztárcája pedig azért, hogy el tudja-e majd tartani. Egy tortasütést olykor jobban élvezel, mint egy szeretkezést. Nincs azon mit csodálkozni, hogy az ágyban újra meg újra bizonyítékra van szükséged, hogy a partner, aki mellett élsz, hajlandó újra meghódítani téged. Idén szorosabb kötődésre vágysz, de vigyázz, nehogy megfojtsd a társadat a túlzott gondoskodással!

IZOMLÁZ

Partnered érzékeit leginkább gyönyörű kebleid pezsdítik meg, éppen ezért érdemes a mell formáját javító vagy megőrző tornát rendszeresen elvégezned.

SZEXTIPP

Mivel az ágyban kedveled az alávetett helyzeteket, próbáld ki a kutyapózt, de figyelj partnered ritmusára, add át magad az ő tempójának.

 

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A gyakori szeretkezés hatása idén sokkal nagyobb lesz! Nárcizmusra hajló természetedből adódik, hogy állandóan a tükörben nézegeted magad. Minél vonzóbbnak érzed magad, annál jobb leszel az ágyban. Mivel júniusban és júliusban hajlamos vagy a dominanciára, öltözz dominának. Uralkodói szerepkörödben kényedre-kedvedre játszadozhatsz majd “alattvalód” testével, néhanapján még a lelkével is. Minél rugalmasabb vagy, annál több pozícióban vagy képes az örömszerzésre.

IZOMLÁZ

Hajlékonyságodat jógával és nyújtással fokozhatod. A hátizmok foglalkoztatásával, erősítésével pedig elérheted, hogy tartásod kifogástalan legyen.  

SZEXTIPP

Ha el akarod kerülni, hogy a szex rutinná váljon, érdemes próbálkozni más helyeken is. Miért ne lehetne az író- vagy konyhaasztalon? Ha egy magára valamit is adó Oroszlán-hölgy jól használja hüvelyi izmait, teljes szabadsággal irányíthatja mozgását, és a partner cselekedeteit.  

 

Szűz (08. 24-09. 23.) Vigyázz, nehogy a szexuális életed kényelmes rutinná váljon! Félő, hogy júniusban olyan napirendet alakítasz ki magadnak, amelybe nem tartozik bele a pároddal való szeretkezés. De július vége és szeptember eleje között, amikor perzsel a szexepiled és tombolnak a hormonjaid, a szex is beépül a szokásos napi menetrendbe.  

IZOMLÁZ

A Szűz jegy uralma alá tartozik a hasfal, mely a törzs egyik legfontosabb része. Az úszógumi vagy a hashurkák okozta gátlások megszüntetését, a nagyobb fesztelenség elérését eredményezik a hasizmot alaposan megdolgoztató gyakorlatok

SZEXTIPP

Használd ki a hormonok nyári tombolását arra, hogy minél több változatosságot vigyél szexuális szokásaidba! Így később sem lohad majd le a kedved!

 

Mérleg (09. 24-10. 23.) Felejtsd el a megszerezhetetlen típusokat, hiszen az a társaságkedvelő, pörgős alak, akivel ezen a nyáron összejössz, tökéletesen illik hozzád. Mutogasd körbe új hódolódat a családi összejöveteleken – hadd tudja meg a rokonság, milyen menő partnert sikerült “beszerezned”. Fontos számodra, hogy vonzónak tűnj, és csábítóan viselkedj. Azért adj időnként esélyt a párodnak arra, hogy ne csak a külsődre figyeljen.

IZOMLÁZ

Imádod, ha kedvesed az előjáték során vagy éppen tánc közben a derekadat és a popsidat simogatja, ezért olyan gyakorlatok sorát ajánljuk neked, amelyek a derék karcsúságát és a popó feszességét hivatottak elősegíteni.

SZEXTIPP

Felforralhatod a szexet, ha egyszemélyes sztriptízműsort rendezel a párodnak. De ne hidd, hogy buja vetkőzésed csak neki lesz izgató!  

 

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem kell állandóan bizonygatnod, ami természetes. Viszont nyerő ötlet lenne bemerészkedni egy szexsopba, és hazavinni valamilyen vicces játékszert. A párodnak először talán elkerekedik a szeme, de meglátod, a végén belejön, és vevő lesz minden jó kis bohóságra. Mivel az állatöv legszexisebb típusába tartozol, partneredben az az érzés él, hogy kutya kötelességed mindent tudni a szexről, s e tudást mesteri szinten alkalmazni.

IZOMLÁZ

A szexis megjelenés érdekében végzett rendszeres mozgás (csípőtolások, medencekörzések, széles térdelőtámaszban végzett gyakorlatok) testi egészségednek, libidód fokozásának és lelki frissességednek biztosítéka.

SZEXTIPP

A hüvely izmainak edzésén kívül ajánljuk a Skorpióknak, hogy rendszeresen végezzenek kondicionáló testgyakorlatokat.   

 

Nyilas (11. 23-12. 21.)   Ha idén nyáron megjelenik egy kalandos viszony, földöntúli gyönyörökben lesz részed. Habár nem tart sokáig, kikapcsolódásnak remek. Óvakodj azonban, nehogy rossz név csússzon ki a szádon, miközben épp az ágyban tevékenykedtek. Sportos típus lévén, tökéletesen tisztában vagy vele, hogy a kiegyensúlyozott szexuális élet tökéletes erőnlétet követel.

IZOMLÁZ

Mivel a csípő tartozik a Nyilas jegy uralma alá, fontos, hogy késő öregségedig megőrizd csípőízületeid lazaságát. A tánc és a csípőkörzések elősegítik a csípő lazaságát.

SZEXTIPP

Néha-néha költözzetek ki az ágy melegéből a konyhába vagy az étkezőbe, ültesd le Őt egy székre, és lovagold meg, feszes hátsódat mutatva neki.

 

Bak (12. 22-01. 20.) Meglehetősen konzervatív álláspontot képviselsz a szexuális jellegű dolgokban, és általában zavarba jössz a kísérleti jellegű aktusoktól. Ha összebújva táncoltok, annak megvan az az előnye is, hogy ha kellően vonzó partnerre leltél, korán észreveheted, hogy neki mennyire komolyak a szándékai. A tánc betekintést nyújthat az előtted álló örömökbe.

IZOMLÁZ

A térdhajlat simogatása igen kellemes érzéseket vált ki belőled, ezért a Bakoknál nagyon hasznosak a lábemelést, lábhajlítást tartalmazó gyakorlatok, amelyek a lábak és a térdízületek erősítését szolgálják.

SZEXTIPP

A nagy esemény előtt a gyertyaállás vagy fejenállás elősegíti, hogy felgyorsuljon tested alsó fertályában a vér áramlása, ami fokozott orgazmuskészséghez vezet.    

 

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az igazság az, hogy azért kezd halálra sorvadni a szexuális életetek, mert a munka és az anyagiak kedvezőtlen előjellel befolyásolhatják életed legfontosabb kapcsolatát. Idén nagyon meg kell erőltetned magad, ha nem akarod, hogy kapcsolatod a kihűlés vagy az elmérgesedés felé haladjon. Ha kevesebb időt fordítasz kedvenc elektronikus játékszereidre, és valamivel többet a pároddal való szeretkezésre, akkor a jövőben változatosabbá teheted közös nemi életeteket.

IZOMLÁZ

Amire bármikor igent fogsz mondani, az az a pillanat, amikor párod a vádlidat simogatja. A Vízöntők körében a lábgyakorlatokkal formássá tett vádli a legkiválóbb ajánlólevél a kiválasztott partner meghódításához.

SZEXTIPP

Lélegzés közben használd a rekeszizmot is, vagyis szokj rá a hasi légzésre! A jógalégzés ugyanis a szexuális képességekre is kedvezően hat.   

 

Halak (02. 20-03. 20.) Amíg te érzéki csókcsatákról és erotikus előjátékkal fűszerezett fülledt éjszakákról álmodozol, partnered csupán egy gyors, piff-paff lerohanásra vágyik. Július vége és szeptember eleje között szoktasd hozzá magad a gyors menet gondolatához.   Főleg a Halak jegyű emberek azok, akik hajlamosak kisebb fétiseknek hódolni, legyen az az erotikus fehérneműk, vagy a bőrholmi iránti átlagosnál fokozottabb érdeklődés.

IZOMLÁZ

Bányászd elő a tánccipőt, és iratkozz be hastáncórára! Ahogy a tested megérzi a táncórák fittséget fokozó hatását, erotikus vonzerőd ismét a csillagos eget veri.

SZEXTIPP

A nagy lábujjadnak hegye pompás szerelmi szerszám, mellyel partnered erogén zónái ingerelhetők. Ahhoz, hogy lábujjaid mozgékonyak maradjanak, hasznos lenne időnként lábujjaidat bekarmolva egy-egy kisméretű labdát gurítgatni előre-hátra.