Biró Ica hasát sokan irigyelhetik. Ezen a kazettán elárulja nekünk szupertitkát. Hja, egyszer majd mi is szexi ruhákban végezhetjük a gyakorlatot, mint ő. De addig még végig kell párszor csinálni a programot. Kezdjük is el!

 

 

Szakmai

Bemelegítéssel kezdünk, jól átmozgatva minden izmot. Némelyik bemelegítő gyakorlat nekem esetlennek tűnik (pl. páros lábon ugrálás), de az elszántság továbblendít. A 20 perc eddig megjelent kazettáinak hasizom gyakorlataiból van összeollózva, így a gyakorlatok ismétlése mindig más környezetben történik, ezzel is színesítve a munka monotonságát. Megdolgoztatja a has minden részét, ügyelve a helyes légzésre, végrehajtásra és nem feledkezik meg az ellentétes izomcsoport, a hát erősítéséről sem.

Vigyázat! Néhol kicsit gyors a tempó, én a lassabb végrehajtás híve vagyok. Haladóknak mindenképpen azt ajánlom, hogy futás, vagy kerékpározás után, esetleg Ica másik izomcsoportra orientált kazettája mellett próbálja ki ezt a kazettát is.

 

Laikus

Van ezen a kazettán minden ami a hasamat nyúzza: lábemelések, felülések, forgatások. Első alkalommal, miután végigcsináltam, azt éreztem, tüzes vassal perzselik a hasamat, ezt úgy vizualizáltam magamban, hogy „ég a zsírom”. Másnap, mikor kiegyenesedni alig bírtam, és a nevetés is irtózatos kínokkal járt, ráeszméltem, majd’ fél éve semmilyen hasizom erősítést nem végeztem, talán nem kellett volna elsőre végigcsinálni az egész programot. A harmadik héten minimális tejsavtermeléssel úsztam meg az edzést, közérzetem javult, büszke voltam. Remény Jövő nyárra már bikinit is húzhatok?