Új Electrolux Viva Space kombinált hűtőcsalád

Tágas belső optimális térkihasználással.A 16 tagú új Viva Space alulfagyasztós kombinált hűtőcsalád számos újítással rendelkezik. Olyanokkal, mint a minimálisan 12 százalékkal megnövelt belső tér vagy a rendkívül csendes, egyes modelleknél 38 dB zajszint.

 

A megnövekedett űrtartalom, a praktikus extra nagyméretű zöldségtároló fiókok, melyek   igazodnak az egészséges életmód egyre szélesebb körben való elterjedéséhez. Valamint az alacsony energiafogyasztás mind azt a célt szolgálja, hogy élelmiszereinket szakszerűen tároljuk és könnyebben éljük életünket. www.electrolux.hu

 

Motorola design

A Motorola bemutatta legújabb design-telefonjait: a sikeres V3 exkluzív változata a fekete RAZR V3 és a PEBL V6 modelleket. Az új készülékek hűen tükrözik a Motorola formatervezési filozófiájának világképét, a lekerekített és karcsú vonalvezetést.

www.motorola.hu

 

Bluetooth napszemüveg

A trendteremtő RAZRWire sorozat felhasználói utazás és sport közben is kapcsolatban maradhatnak. A Motorola és az Oakley bemutatták új, Bluetooth vezetéknélküli technológiával felszerelt, prémium szemüvegcsaládjukat. A RAZRWire-nak elnevezett újítás megszabadítja viselőjét a tekeredő zsinóroktól, és így gyorsan, egyetlen gombnyomással kezdeményezhet vagy fogadhat hívásokat a felhasználó, úgy, hogy a fülhallgatóegység a napszemüvegében beépítve található. A RAZRWire a világklasszis Oakley optikai és a Motorola iparágvezető Bluetooth technológiáját egyesíti.

 

Élvezd a szabadságot!

A Nokia 6230i a Nokia egyik legnépszerűbb kameratelefonjának továbbfejlesztése, melyhez 1,3 megapixeles kamera és   push to talk funkció társul.

A push to talk technológia kiegészíti a Nokia 6230i kameratelefon szolgáltatáskínálatát. Segítségével a felhasználók a GPRS-en keresztül a rádió adó-vevőkhöz hasonló módon létesíthetnek kapcsolatot másokkal – akár egyetlen személlyel, akár egy egész csoporttal.

A Nokia 6230i a zenerajongókat beépített sztereó zenelejátszóval lepi meg, amely többféle digitális zeneformátumot, többek között MP3-at, M4A-t és AAC-t támogat. A CD-könyvtárban tárolt zenéket mostantól PC-s szoftverrel egyszerűen átalakíthatjuk, és közvetlenül feltölthetjük a Nokia 6230i telefonra. A Nokia 6230i hangját a Visual Radióval ellátott FM rádió szólaltatja meg. www.nokia.hu

 

Az Apple bemutatta az iPod shuffle modellt

Az Apple bemutatta legújabb digitális zenelejátszóját, az iPod termékcsalád méltán népszerű keverő szolgáltatására épülő és annak nevét viselő iPod shuffle modellt, mely kisebb és könnyebb, mint egy csomag rágógumi, így akár nyakba akasztva is viselhető. Az iPod shuffle legjobban az iTunes szoftver AutoFill szolgáltatásával működik együtt, mely a gyűjteményből önműködően tölti föl dalokkal, egyetlen egérkattintásra. Az iPod shuffle – minden idők legolcsóbb iPod modellje – kétféle tárkapacitással készül: az 512 MByte memóriával felfegyverzett változat akár 120, míg az 1 GByte-os változat akár 240 dalt is képes tárolni. http://www.apple.hu