Gondolták volna, hogy a mindig izmos és csinos Zoltán Erika korábban nap, mint nap megdolgozott gyönyörű alakjáért? Pubertás kora óta súlyproblémával küzd, ám azóta tudatosan odafigyel arra, hogy mit eszik, hogyan eszik, és mindezt ötvözi a napi több órás táncórával.

 

Akkoriban nem is volt mit takargatnia a ,,Túl szexi lány”-nak.

A honi pop szakma kiemelkedő egyénisége azonban megszülte gyönyörű kislányát és ezután merőben megváltozott a napi életritmusa, és életformája.

 

– Nagyon fontos, hogy alkatilag mit örököl az ember a szüleitől. Nálunk az édesanyám és a nagymamám is gömbölyded volt, és én is hajlamos vagyok a hízásra. A szülés előtt nem volt problémám, ám utána minden megváltozott. Zoé születését követően másfél évvel kezdtem csak el mozogni, kardio-, kardio-fitnesz programmal edzettem, és hihetetlenül beöltöztem, hogy minél jobban izzadjak. Rövid időn belül le is fogytam tíz kilót, ám még rövidebb időn belül öt kilócska vissza is kúszott rám. A tánc már nem segített, hiszen négy éves korom óta folyamatosan táncoltam, épp ezért nem számított már igazán terhelésnek egy-egy óra mozgás.

Ekkor a barátnőim ajánlották dr. Giller Myrjam akupunktúrás kezelését. Az akupunktúrától nem féltem, bár korábban elájultam, ha megszúrtak tűvel. Most viszont elhatároztam, hogy kipróbálom ezt a módszert, hiszen kis túlzással már nem volt olyan fogyókúrás szer a patikában, amelyet ne ismertem volna, ám egyik sem segített.

– Zoltán Erika úgy döntött, hogy ha törik, ha szakad, ismét szeretné jól érezni magát a bőrében, így hetente háromszor kitartóan járt a kezelésre, mellette odafigyelt a diétájára és természetesen ha ideje engedte edzett is.

– Az akupunktúrás kezelés elvette az étvágyamat, felgyorsította az anyagcsere folyamatomat. Mindezt úgy, hogy egyáltalán nem szenvedtem és nem forgott minden gondolatom az evés körül, ráadásul nem is fájt. Természetesen a legfontosabb az elhatározás, a cél kitűzése, és az, hogy az ember önmagával szemben legyen igényes, akkor könnyebben elérheti az áhított alakot. Ma ha felszedek két-három kilót, elmegyek Mirjamhoz és hamar megszabadulok a feleslegtől.

J.H.