Rózsaszirom áradat az első születésnapon

A Very Irresistible Givenchy első születésnapját méltóképpen szeretnék megünnepelni, az ünnepséget pedig a rózsaszirmok ihlették. KIFINOMULT SZIRMOK Az 50ml üveg rózsaszín átlátszó műanyag dobozt kapott, díszként pedig rózsaszirmokat. Azonban ezek a szirmok nem csak szépek, hanem praktikusak is.

 

Liv Tyler mindig tart a táskájában, a szekrényében, ruhái között pár megillatosított szirmot, így az része lehet minden pillanatnak.

RÓZSASZIROM SZAPPAN

Az elragadó doboz hat darab rózsaszirom formájú szappant tartalmaz, természetesen a Very Irresistible Givenchy illatában.

 

Fedezze fel otthonában a SPA világát!

Az Ön teljes megelégedésére a Darphin az aromaterápia gyógyító és nyugtató tulajdonságait ötvözte. A   HydroRelax tusfürdő krém és habfürdő biztosítja a test és a lélek egyensúlyát.

 

DECLÉOR BEAUTÉ DES MAINS

TÁPLÁLÓ, NYUGTATÓ KÉZKRÉM illóolajokkal és növényi kivonatokkal

A BEAUTÉ DES MAINS fitoaromatikus krém láthatatlan védőréteget von kezei köré. Teljes körű kezelést nyújt: segít megelőzni az öregedés jeleit, az apróbb ráncokat és májfoltokat, csökkenti a tenyér túlzott izzadását, táplálja a bőrt és védelmet biztosít a környezet káros hatásaival szemben. Használata után kezei bársonyosan puhák és ápoltak lesznek. Alkalmazása rendkívül egyszerű, mivel könnyű állagának köszönhetően nem hagy olajos nyomot a bőrön.

fitoaromatikus krém láthatatlan védőréteget von kezei köré. Teljes körű kezelést nyújt: segít megelőzni az öregedés jeleit, az apróbb ráncokat és májfoltokat, csökkenti a tenyér túlzott izzadását, táplálja a bőrt és védelmet biztosít a környezet káros hatásaival szemben. Használata után kezei bársonyosan puhák és ápoltak lesznek. Alkalmazása rendkívül egyszerű, mivel könnyű állagának köszönhetően nem hagy olajos nyomot a bőrön.

 

Legyen mindig kéznél! A BEAUTÉ DES MAINS a legmegfelelőbb kezelés, amellyel kezét nap mint nap kényeztetheti.

Az AROMESSENCE™ ONGLES Erősítő koncentrátummal együtt alkalmazva még hatékonyabb.

 

DECLÉOR AROMESSENCE™ ONGLES

100%-osan természetes ERŐSÍTŐ KONCENTRÁTUM illóolajokkal

Az AROMESSENCE™ ONGLES illóolajok tiszta koncentrátuma, mely tökéletesen ápolja körmeit. E csodálatos termék: fellazítja a körömágyat, erősíti a körmöket, gyorsítja növekedésüket, citrom és petrezselyem tartalmának köszönhetően fehéríti a körömvégeket. Táplál, védelmez és egészséges ragyogást biztosít. Baktériumölő hatóanyagai segítenek eltüntetni a körmök felületén megjelenő barázdákat. Alkalmazza naponta, reggel és este, hogy körmei még szebbnek és tökéletesen ápoltnak hassanak.

A BEAUTÉ DES MAINS Tápláló, nyugtató kézkrémmel és a BEAUTÉ DES PIEDS Tápláló, nyugtató lábkrémmel együtt alkalmazva még hatékonyabb.

 

 A BEAUTÉ DES MAINS Tápláló, nyugtató kézkrémmel és a BEAUTÉ DES PIEDS Tápláló, nyugtató lábkrémmel együtt alkalmazva még hatékonyabb.


A tökéletes jövő : Future Perfect

A tudomány ugyan még nem képes visszaforgatni az idő kerekét, a bőrápolás jövője azonban már körvonalazódik. Estée Lauder Future Perfect Anti-Wrinkle Radiance Creme SPF 15 öregedést lassító, hidratáló készítménye a genetikai hajlamot ellensúlyozva fiatalosabbá teszi a bőrt és lassítja az öregedés ütemét. Maximalizálja a bőr működését és megakadályozza a ráncok, szarkalábak megjelenését, miközben gondoskodik arról, hogy a bőr sokkal tovább őrizze meg ragyogását, nedvességét és egészséges, fiatalos fényét.

 

Rázd fel! Kend magadra! Csokibarna színed lesz!

Az Emerald Bay trópusi koktéljaiban minden olyan egzotikus hatóanyagot összemixeltek, mely gazdag hatóanyagaival bőrét ápolja, és gyönyörű barna színt varázsol.

minden olyan egzotikus hatóanyagot összemixeltek, mely gazdag hatóanyagaival bőrét ápolja, és gyönyörű barna színt varázsol.

Coconut Colada Könnyed barnító kókusz illattal. Sivatagi kaktusznektár kivonata bőrkímélő, tartós gyorsbarnító hatás

Dark’n Dazed Kenderes bőrnyugtató. Sivatagi kaktusznektár kivonata bőrkímélő, tartós gyorsbarnító hatás

Bottled Blonde Csábító csillogó hatás. Decens csillámok fényvisszaverő hatás, elért barnaság kihangsúlyozása

 

Yohji Yamamoto Pour Femme egy új, előkelő illat nők számára, amely korunk egyik meghatározó és a divatot forradalmasító divatlátnokának, Yohji Yamamoto-nak kreációja. A Pour Femme egy kifinomult, elegáns illat, amely azon nők részére készült, akik új élményekben, kultúrákban és hagyományokban keresnek ösztönzést.