Tavaszi fáradtság? Stresszes hétköznapok? Tartson velünk UNIQA VitalHétvégénkre és maradjon lendületben az UNIQA VitalClubbal! Szeretettel várjuk Siófokon, a Casa Perla**** Konferencia és Wellness szállodában! (8600 Siófok, Somogyi B. u. 18/b, Tel:+36/84-889-100, Fax:+36/84-889-101, www.casagroup.hu )

 

Mi várja VitalHétvégénken a Casa Perlában?  
   megismerkedhet az UNIQA Biztosító VitalClub szolgáltatásával, mely
a betegségmegelőzést tűzte ki céljául, az egészséges életmód és táplálkozás, a sport, valamint a wellness fontosságának hangsúlyozásával és ösztönzésével. Célunk, hogy ügyfeleinket jó közérzetük megteremtésében és egészségük megőrzésében is támogassuk vidám, aktív programok szervezésével, valamint szakemberek bevonásával, akik tanácsaikkal, tudásukkal járulnak hozzá életmódjuk megváltoztatásához.
– feltöltődhet VitalEdzőinkkel az előadások és fitnesszórák alatt
– eltöltheti a hétvégét a Pekingbe készülő olimpikonjainkkal
– csobbanhat egyet a látványvízeséssel tarkított élménymedencében
– kipróbálhatja az élményzuhanyok váratlan meglepetéseit a skót, esőerdei vagy trópusi zivatarok hangulatában
– ellazulhat a finn-, infra- és bioszaunákban, majd fejedelmi kikapcsolódásban lehet része az aromaterápiás gőzkabinban
 
A VitalHétvége időpontja: 2008. április 11-13.  
 
Kedvezményes ár az UNIQA Biztosító ügyfeleinek: 29.900.-Ft/fő/2 éj.- szállás teljes ellátással. (3 nap, két éjszaka teljes ellátással-mind egyágyas, mind kétágyas elhelyezés).
 
Részvételi ár: nem UNIQA ügyfeleknek : 29.900.-Ft/fő/2 éj.- szállás félpanziós ellátással. (3 nap, két éjszaka teljes ellátással-mind egyágyas, mind kétágyas elhelyezés).
Az idegenforgalmi adó mértéke: 340.-Ft/fő/éj.
Jelentkezési határidő: 2008. április 6.
 
Az áprilisi VitalHétvégénkre jelentkezni lehet: Tóth Adriennél  (adrienn.toth@casaperla.hu) és Szamosiné Szűcs Csillánál (csilla.szucs@casaperla.hu).
 
 
Ha az UNIQA Biztosító ügyfele, hírlevelének felmutatásával és átadásával jogosult az UNIQA-s kedvezményes árat igénybe venni.
 
Regisztráljon már most weboldalunkon (www.uniqa.hu) és folyamatosan tájékoztatjuk ingyenes sportrendezvényeinkről!