Talán egy új fitness őrület, egy új utánozhatatlan mozgáskultúra egy soha véget nem érő izzadás, egy tökéletes zsírégetés vagy állóképesség expander? Nézzük Irimiás Zoltán  ZEE-T-BO-ját. Mozdulj a zenére a lehető legdinamikusabban, a lehető legszélesebb mozdulat tartományban!

 

Koncentrálj a törzsizmokkal történő indításra – amitől olyan leszel, mint egy kitörni készülő rugó –, és fejezd be a végtagok irányított mozgásával! Csak komplex izommozgás van, ahol egy mozdulat teljes értékű végrehajtásáért minden izomnak egyszerre kell dolgozni. Amikor ez meg van, képes vagy úgy ütni és rúgni, ahogy kell. Ez a ZEE-T-BO, intervallumos felépítéssel és gyakori síkváltásokkal.

 

A jó hangulat itt is meghatározó. Ez az óra valamelyest sajátos, mert a „műfajt” tekintve nagyobb figyelmet kap a lábmunka. Ez célirányos, ami az alsótest hangsúlyosabb formálására ad lehetőséget. Így intenzívebb a kardiorendszer fejlesztése és az állóképesség javítása, nem utolsósorban a zsírégetés, ami ugyan érzékenyen szűk pulzustartományon működik tökéletesen, viszont a hatékonyságát csak egy edzettebb szervezettel lehet növelni!


Erre ad lehetőséget a ZEE-T-BO.

Ne félj terhelni a tested, mert a szervezeted mindig jelzi mennyit bír, mire van szüksége, csak törődj vele és   figyelj rá   jobban.

 

„Használd a tested, mert ha nem használod, elhasználod!”

-ZEE-

Irimiás Zoltán