Gigi: 3 in 1 Aktívan tisztít, hidratál és nyugtat a Gigi szem- és ajaktisztítója. Alaposan, de kíméletesen távolítja el a szemkörnyékről és az ajkakról a szennyeződéseket és a sminket, anélkül hogy megváltoztatná a bőr pH értékét. A smink eltávolításakor nedvesíts be egy vattát a tisztítóval, és hagyd a szemhéjon vagy az ajkadon néhány másodpercig. Finoman törölgesd le a bőrfelületet.

 

FITT TIPP: A kezelés befejezéseként használj Komfort szemszérumot.

 

Esőrdők ősereje

A dél-amerikai esőerdők egzotikus növényeinek hatóanyagait, a természetes szépség titkait zárta „szelencébe” az Avon az új Planet Spa Brazil esőerdő termékcsaláddal. A különleges illatú Avon Planet Spa család tiszta, éltető oxigénnel frissíti és hűsíti a bőrt, a hibiszkusz, a guava és a brazil dióolaj hatóanyagai intenzíven méregtelenítik, hidratálják a testet és az arcot. www.avon.hu

 

Egészségesen szőke!

A szőke haj több gondoskodást igényel, mint a barna, a vörös vagy a fekete. A szőke haj érzékenyebb, könnyebben válhat erőtlenné és fénytelenné, ezért megkülönböztetett figyelmet és gondoskodást igényel. A Gliss Kur Ragyogó Szőke termékcsaládot kifejezetten a szőke haj ápolására és kezelésére fejlesztették ki: a samponok, balzsamok és pakolások a szőkék igényeihez igazodnak.

 

Tincs, ami kincs

Ha nem akarod, hogy a nap végén a hajaszálad is égnek álljon, akkor már napközben gondoskodj tincseid védelméről. A Gliss Kur Napvédő Hajápoló UV szűrője és E-vitamin tartalma segítségével védi hajad a kiszáradástól és a kifakulástól.

FITT TIPP: Ha nedves hajra permetezed, akár a strandon is használhatod napozás közben.

 

 Nyári hajhászás

A Kerastase napozás utáni zselépakolása a festett hajon segít! Hidratáló anyagokban gazdag, kézben olvadó, megnyugtatja, ápolja a napozásnak kitett hajat és hűsíti a leégett fejbőrt. A zselépakolás regenerálja az UV-sugárzás, a sós, illetve a klóros víz által kiszárított hajszálakat. Eredmény: hajad könnyed, üde és egészséges lesz, visszanyeri fényét, fejbőröd pedig felfrissül.