Oldd fel a berögzött görcsöket, teszteltesd ki magadból a gyomorszorongató gondokat! Kineziológiával az emésztési problémáid is javulhatnak.

Test és lélek lehetséges kapcsolatairól sokféle módon beszélhetünk. A kineziológia a felmerülő testi-lelki problémák hátterét izomteszteléssel tárja fel. Mikor mindkét agyfélteke egyformán működik, képet alkothatunk arról, hogyan befolyásolják az érzelmek a testet és annak működését. 

 

 
érzelmek gátja
A puffadás vagy épp a székrekedés tünetei az energia és az érzelmek útjába kerülő gátakra utal. Ezek mögött a kellemetlen tünetek mögött feldolgozatlan érzelmek húzódnak meg. Feltetted-e már magadnak a kérdést: Mit tehetnék azért, hogy ne fájjon állandóan a gyomrom? Ha nem, akkor még nem tudtál szembefordulni a problémáiddal. Továbbra is jelezni fog a szervezeted, hogy valamit nem tud befogadni, feldolgozni.

Próbáld ki!
Az emésztési problémák megértéséhez képzelj el egy szabályos kört, ami felül a tüdő/szív magasságában, alul a csípőízületek felett kanyarodik és a test két oldalát is közrefogja. Ebben a körben találod a köldöködet. Ez a pont a döntéseidről, választásaidról szól. Meg vagy elégedve velük, elfogadhatóak számodra vagy sokszor érzed magad bosszúsnak, mert nem úgy döntöttél, ahogyan a szíved sugallta? Ez kőként telepszik a gyomrodra, rengeteg harag forrása lehet. Önmagadra haragszol ilyenkor!

sebzett lelkek
A kineziológia viselkedési mintáid feltárásával, egy érzelmi térkép segítségével, valamint számos korrekció és eszencia segítségével egy teljesen egyénre szabott segítséget nyújt.

Tudtad?
A gyomorirritáció hátterében egy biztonság utáni vágy áll.
FELFORDUL A GYOMROD A sebzett lélek védelemre vágyik és ezek hiányában már mások puszta jelenlététől is forog a gyomor.
BÉLGÁZOK a „gyengeségek” következményeként visszatartott fáradt gőz.
SZÉKREKEDÉS a sort a vastagbél probléma zárja. Mitől nem tudsz megválni? Mit tartasz meg önmagadnak (ami nem szolgál már téged)? Életünk szárazzá és keménnyé válik így, mint maga a széklet.

Önértékelésed javulásával elkezd körülötted megváltozni a külvilág

fordulj szembe a sárkányoddal!
A népmesék világából kölcsönözve, ez a pillanat hozza a legkisebb fiú sikerét, a sárkány legyőzését. Esetünkben a sárkány maga a hitrendszered. Énképed, önértékelésed javulásával elkezd körülötted megváltozni a külvilág. Elfogadónak és elfogadhatónak érzed magad. Visszanyersz egy belső erőt! Hogy mennyi időre van szükséged? Van, akinek 2-3 alkalom elég, más 2 év után tudta elfogadni gyermekkorát és édesapját, ami testi szinten a székrekedés megszűnését, lelki szinten harmonikus párkapcsolatot hozott.

baba.tipp
A gyerekeknél sokkal kézzelfoghatóbb és gyakoribb a poci visszajelzése, ami általában gyógynövényekkel és vizualizációs technikákkal szépen rendezhető. 

Szöveg: Villing Zsuzsa kineziológus/asztrozófus