A KOYNHATÜNDÉR TITKAI
Az új Knorr Házias Levesalap kiváló alapanyagokból, frissen fagyasztott zöldségek, fűszerek, hús és húslékivonat felhasználásával készül. A dobozba zárt kocsonyás, igazi jó levesesszencia kiválóan oldódik és telt, gazdag ízt ad.
www.knorr.hu

Dettol_med
HASZNOS SEGÍTSÉG

A Dettol Med külsőleges oldatos spray gyors segítséget nyújt a friss, kisebb sebek és horzsolások megtisztításában és a baktériumok eltávolításában. Klinikailag
tesztelt, bizonyítottan hatékony a sebek elfertőződésének megakadályozásában, így hasznos szolgálatot tesz a mindennapi élet során bekövetkező kisebb sérülések kezelésében.

alomdieta
ÜSD KI A KILÓKAT!
Mi a titok? Keresd a szénhidrátcsökkentett termékekben, magas rost és ásványianyag-tartalommal az ízek buntudat nélküli élvezésében. Dr. Csábi Bettina Álomdiétája a profi VB ökölvívó ajánlásával élvezetes lehetoséget tár eléd a light életérzéshez.
www.alomdieta.hu

hipp_2hipp_3hipp_HA2_2
ERŐS PÁROS, AZ EGÉSZSÉGES BÉLFLÓRÁÉRT
A természetes baktériumkultúra kezdetben az anyatejjel, később a táplálkozás útján kerül a bélrendszerbe. A probiotikus baktériumok megakadályozzák a kórokozók elszaporodását, ezáltal erősítve a szervezet ellenálló képességét. A galakto-oligoszacharid prebiotikum természetes formájában az anyatejben fordul elő, segíti a kalcium, magnézium, cink és a vas felszívódását, gátolja a káros baktériumok megtelepedését a bélben. A pre- és probiotikumok egymás hatását erősítve fontos szerepet játszanak az egészséges bélflóra kialakulásában. Az anyatej példája inspirálta, hogy a Hipp Anyatej-kiegészítő tápszerek pre- és probiotikumokat tartalmaznak, ezzel segítve a kicsik egészséges fejlődését.
www.hipp.hu

Pickwick_Zoldalmaafonya
OLDÓDJ FEL!
A Pickwick a teakeverés szakértőjeként mindig újabb és újabb ízeket és teafajtákat kínál Neked, felfrissüléshez vagy ellazuláshoz, minden napszakra. Kóstold meg az új lime-ananász-vérnarancs és a vörösáfonyavanília-zöld alma koffeintartalmú összetevőt. Minden csésze Fruit Amour tea egy finom meglepetés a zamatos gyümölcsöknek és a különleges fűszereknek köszönhetően. Már kaphatók a Pickwick zöldtea-család új, még gyümölcsösebb és lágyabb ízű teái is! Valódi kínai zöldtea-levelekből a hosszan tartó lendületért! Új ízeik: az eper-citromfű és a mangó-jázmin. Pickwick teák: egy csepp kényeztetés, egy önmagadnak szentelt
pillanat, hogy igazán feloldódj a tea sokszínű világában!
www.pickwick.hu

fagor
BIZTONSÁG ÉS  ENERGIATAKARÉKOSSÁG

A Fagor új, 6H-870A TC X sütoje a baszk gasztronómiai hagyományok és mesterszakács technológiák alapján készült. Az előre programozott receptek — a hozzájuk
tartozó sütési paraméterekkel, a pirolitikus öntisztító funkció, a villámgyors előmelegítés, a hőmérséklet előválasztása, a ventillátoros páraelszívás, valamint az automatikus tálcakiadó sütősín a magasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek.
www.fagor.hu