Dobd fel a hosszú téli esték egyhangúságát! Válassz esszenciális barátot a bőrödnek, kényeztesd krémes illatokkal, hogy elsimítsa homlokodról a gondokat.

estee_TimeZoneNight
REGENERÁLD!
Az Estée Lauder legújabb fejlesztése éjszakai használatra készült: a TIME ZONE NIGHT ANTI-LINE/WRINKLE CREME hidratálja a bőrt, jelentős mértékben enyhíti a ráncokat és vonalakat, sugárzóan megfiatalítja a bőrt.
www.esteelauder.hu

loccitane_Fleur_Cherie
DÉDELGETETT NARANCSVIRÁG

A L’Occitane új FLEUR CHERIE egy könnyed, légies, kifinomult illat, érzéki narancsvirág-esszencia együttese citrusgyümölcs kivonatokkal, fehér virággal és vaníliával. A kivételes minőség érdekében értékes természetes alapanyagok összeállításával született meg.
www.loccitane.hu

loccitane
ILLATOSÍTOTT SZATÉN-FÁTYOL

A FLEUR CHERIE pirosító, púderezett gyöngyök hármasa, melyek a bőrnek szivárványszínű ragyogást kölcsönöznek. A pezsgő, a barackos rózsaszín és az aranyló bézs színükkel világosítják a bőrt, és egészséges ragyogással ajándékozzák meg.
www.loccitane.hu

sparitual
SPA CSAKRA-TERÁPIA
A SpaRitual készítmények különleges, növényi esszenciális illatanyag-tartalmukkal a csakrák harmonikus egyensúlyát biztosítják terápiás jelleggel. A termékek tökéletesen illeszkednek a mindennapi szükségletekhez, akár egy kényeztető manikűr, egy mesés talpmasszázs vagy egy egész testes kezelés során.
www.metropolitanbudapest.hu

lush_tucatuca
PAJKOSAN INCSELKEDŐ

Ha Lush boltban jársz, feltétlenül ismerkedj meg a Tuca Tucával! Fújj magadra egy felhőcskét az életvidám ibolya és a szexi jázmin illatának keverékéből, vagy simítsd meg bőröd a mesésen virágos masszírozótömbbel. Élvezd ki a találkozást ezzel az olasz ihletésű parfümmel!
www.lush.hu

vichy_
FAKULÓ ARCBŐR? FELEJTSD EL!
A tükörbe nézve az apró ráncok, nyúzott vonások mellett a fakó arcbőr is bosszant?
Az újVICHY Liftactiv CxP TOTAL arckrém totális újjászületés a bőrnek: koncentráltan ránctalanít, feszesít. A különleges optikai hatásnak köszönhetően az arcnak azonnali ragyogást is ad.
www.vichy.hu

laroche_redermic
NYERT CSATA AZ ÖREGEDÉS ELLEN

Az új La Roche-Posay REDERMIC+ ránctalanító arcápolók két fronton is felveszik a harcot a rugalmasságot vesztett bőr feszesítésében. Egyszerre gátolják a mikro-gyulladásos stressz kialakulását és stimulálják a hámszöveteket. Használatukkal az öregedés jelei szemmel láthatóan csökkennek és a ráncok gond nélkül kisimulnak.
www.laroche-posay.com