Hozd magad formába a Zöldkávé segítségével!

Sokan küszködnek azzal, hogy megszabaduljanak súlyfeleslegüktől, zsírpárnáiktól. Fogyókúrák és koplalások ideig-óráig segítenek, de a makacs kilók megsokszorozódva jönnek vissza. A rendszeres mozgás mindenképp ajánlott, de nem mindegy, hogy milyen rendszerességgel és milyen intenzitással mozgunk, és még ez sem garancia arra, hogy a ragaszkodó súlyfelesleg eltűnik.

 

 

Segíthet céljaid elérésében a „Green Coffee for Slimmers – Instant Zöldkávé” kávékeverék, a speciális növényi extraktumokat tartalmazó étrend-kiegészítő, amely a reggeli kávé élénkítő hatását kombinálja a hatásos fogyókúrával.
A legjobb eredmény érdekében oldj fel 1 tasaknyi kávékeveréket 1 csészényi forró vízben, 15 perccel reggeli előtt. Ízlés szerint tejjel és/vagy mézzel/édesítőszerrel ízesíthető.

green_coffee_1Élvezni fogod a termék kellemes ízét és az arab zöld kávébabok gazdag aromáját és vitalizáló hatását végig a nap során. Sokkal aktívabb leszel, és könnyebben fogsz edzeni.
Kezdd napod egy könnyű és egészséges reggelivel. A „Green Coffee for Slimmers – Instant Zöldkávé” segít, hogy elkerüld a napközbeni éhségérzetet, csökkenteni tudd a napi kalória bevitelét, és eltüntesd az étkezések közötti nassolási kényszert.
A zöld kávé koffeintartalmától energikusabbnak érzed majd magad, a termék antioxidáns-tartalma pedig elindítja szervezeted méregtelenítését. Tested jobban fog kinézni, bőröd simább és egészségesebb lesz, ahogy megszabadulsz az első kilóktól és az első centiméterektől.
A zöld kávé legfontosabb hatóanyaga a klorogénsav, amely sajnos a kávépörkölés során felbomlik és eltűnik. A zöld kávét nem pörkölik, így megőrzik értékes hatóanyagát. A klorogénsav segít a lipolízis (zsírégetés) beindításában, mobilizálja testünk zsírtartalékait.
A „Green Coffee for Slimmers – Instant Zöldkávé” kávékeverék további hatóanyagai többek között a kínai gyógyászatban évezredek óta használt pecsétviaszgomba és a kínai szenna, amelyek erősítik az immunrendszert és segítenek a lipolízis során keletkező salakanyagok szervezetünkből való eltávolításában. Bármilyen egészséges diétával vagy edzésprogrammal kombinálva még jobb, még gyorsabb, még látványosabb eredményeket érsz el.

 

fitvibefitvibe_f 
Próbáld ki Te is a Fitvibe és a BodyVib „Full Motion Concept” edzésmódszerét!

Már Magyarországon is kipróbálható a Fitvibe és BodyVib innovatív újdonsága: a „Full Motion Concept”, a valódi teljes test vibrációs tréning edzésmódszer.
A módszer egyik sarokköve a több mint 10 éve sikeres Fitvibe vibrációs tréner, ami az európai fitnesz klubok, szépségszalonok, day spa-k kedvelt fogyasztó és alakformáló berendezése. A Fitvibe vibrációs trénere a kontrollált vibrációs tréninggel már sok százezer embernek segített a fölösleges kilók ledolgozásában és tónusos (de nem merev), gyorsreagálású, arányos izomzat kialakításában.
Bár a klasszikus vibrációs tréninggel a test összes izomzata megdolgozható (majd edzés után ellazítható, masszírozható), a gyakorlatok túlnyomó többségénél egyidejűleg vagy az alsó testfél, vagy a felső testfél izmai edződnek. A klasszikus vibrációs tréninget immáron kiegészíti a BodyVib újdonsága: az első, szabadalmaztatott vibráló kézisúlyzó.
A Fitvibe vibrációs tréner és a BodyVib vibráló kézisúlyzó kombinált alkalmazása minden eddigi edzésmódszernél hatékonyabb, gyorsabb edzést és ezek eredményeként tartós alakformálást tesz lehetővé. A „Full Motion Concept” edzésmódszer alkalmazásakor az alsó testfelet a Fitvibe vibrációja stimulálja, a felső testfél izmait pedig a BodVib vibráló kézisúlyzói.
A vibráló kézisúlyzó önmagában is a személyi edzők, rehabilitációs edzők és csoportos foglalkozások kedvelt eszközévé vált. A klasszikus kézisúlyzós edzés gyakorlatain jóval túlmutatóan a BodyVib vibráló kézisúlyzó háromdimenziós, dinamikus erőedzést tesz lehetővé, amely a gyakorlatokat a kontrollált vibráció áldásos hatásaival teszi még hatékonyabbá. A kézisúlyzós edzés természetes mozgássorozatai életközeli fizikai terhelésre készítik fel a testet. A különleges kézisúlyzóval többek között hatásosan formázható a hölgyek – sokszor elhanyagolt – felkar- és vállizmai.

Wellness-Trade® Consilior Kft www.wellness-trade.hu

fitt.promóció (x)