converse_
Szeretnél újra gyerek lenni? A Converse most elhozta neked a szuperhősöket. Legyél Superman vagy Batman rajongó, most cipődön is megmutathatod kedvenceidet.
www.legends-store.hu

t_triumphtriumphtriumph_
A Triumph Shape Sensation új, érzéki alakformáló és karcsúsító fehérnemű kollekciójában minden nő magabiztos és szexi lehet, hiszen formál és palástolja az alaki hibákat.
www.triumph.hu

tchibo
A Tchibo hosszú ujjú futófelső a DryActive Plus rendszernek köszönhetően légáteresztő, nedvességelvezető, formatartó, tökéletesen illik viselőjére, miközben kellően szabad mozgást és egyenletes testhőmérsékletről is biztosít.
www.tchibo.hu

adidas
Jógához vagy pilateshez válaszd az adidas Lumina kollekció termékeit, melyek megtestesítik a teljes egyensúlyt, hiszen amellett, hogy szemet gyönyörködtető látványt nyújtasz bennük, tökéletes kényelmet biztosítanak edzésed során. Szabadon végezheted a legnehezebb modulatokat, vagy gond nélkül tarthatod ki a bonyolultabb pózokat is, nedvességelvezető ClimaCool anyaguk pedig még a legmegerőltetőbb edzések alatt is tökéletesen kezeli az izzadságot, és vezeti el a tested által termelt hőt.
www.adidas.hu

reebok
A Reebok EasyTone, TrainTone és RunTone cipők séta, edzés és futás közben a mozgó levegőt tartalmazó légkamrájuknak köszönhetően mikro-instabilitást keltenek és ezáltal erősebb munkára fogják láb- és farizmaidat! A Tone felsők és nadrágok pedig ResisTone pántokat tartalmaznak, melyek mozgás közben ellenállást fejtenek ki, így még jobban dolgoztatják felső- és alsótested izmait.
www.reebok.hu

nike
Az új Nike Free futócipő Free technológiája egyesíti az egészséges, természetes mezítlábas mozgást egy hagyományos cipőben. A filózófia lényege, hogy a talp izmai szabadon dolgozhassanak a nagyobb teljesítmény reményében, melyet a cipő talpán lévő lamellák segítenek.
www.nike.hu

perwoll
A Henkel új, formamegújító hatású Perwoll Balsam Magic terméke gondját viseli még a kényes mosnivalóinknak is, hogy ruhatárunk minden darabja úgy fessen, mintha csak most vásároltuk volna őket.