KIRÁLYI KITÜNTETÉS
A Sarkcsillag Királyi Érdemrend Parancsnoki rangját őfelsége, XVI. Károly Gusztáv, svéd király adományozta Takács Jánosnak az Electrolux Lehel vezérigazgatójának.
Az Electrolux nagy tiszteletnek örvend Magyarországon a környezeti és társadalmi felelősségvállalása, a hatékony és magas szintű menedzsmentje miatt. A vállalat sikerei nem lettek volna elérhetőek Takács János vezetése nélkül, és ez felbecsülhetetlen hozzájárulás Svédország hírnevének erősítéséhez.
A Sarkcsillag Érdemrendet I. Frigyes király alapította 1748-ban, és azok részesülhettek az elismerésben, akik elkötelezetten dolgoztak a tudomány, az irodalom, a művészet valamely területén, vagy az emberiség számára kiemelkedően hasznos munkát végeztek.
Gratulálunk a kitüntetéshez!

 

abonett_logo
ONLINE EGÉSZSÉG
Ha már a gép előtt töltjük napunk nagy részét, ajándékozzuk meg szervezetünket néhány jótékony éhségoltóval. Az Abonett webáruházában azonnal feltankolhatjuk teljes kiőrlésű tartalékainkat, ráadásul kedvezményesebb áron, mint a boltok polcain. A választék minden napra új meglepetést tartogat, hiszen a kenyerek mellett az Abonett Sandwich és Abonett Snack ropogós finomságai is házhoz jönnek egy kattintásra. www.abonett.hu

 

bohocdoktorok
MILLIÓKAT ÉR A NEVETÉS!
A fájdalomtól, betegségtől, félelemtől elgyötört gyermekeknél a Piros Orr Bohócdoktorok látogatása enyhülést hoz, és ez a nevetés-szolgálat hozzájárul gyógyulásukhoz. Nemcsak a gyerekeket, hanem idős embereket is jó kedvre derítenek a vidám látogatók, akik szerint a nevetés a legjobb orvosság.
Hárommillió forint támogatáshoz juttatták a bohócdoktorokat azok a vásárlók, akik a Spar üzletlánc boltjaiban Persil vagy Silan termékeket vásároltak. A vidám vizitek így folytatódnak!

 

pampers2pampers
1 új rajongó= 1 védőoltás
Az újszülöttkori és az anyasági tetanusz 170 millió anyát és csecsemőt veszélyeztet napjainkban is. A Pampers és az UNICEF 1 csomag = 1 védőoltás kampánya idén is folytatódik.
A programban idén azonban nem csak a Pampers termékeket vásárló kisgyermekes anyukák vehetnek részt, most bárki segíthet, aki csatlakozik a Pampers Magyarország Facebook oldalához. A Pampers minden egyes új tag után eljuttatja egy vakcina árát az UNICEF-hez, hogy a régóta megelőzhető betegség ne szedje tovább áldozatait.