Te is várod már a tavaszt? Ünnepeld az új évszakot ezekkel a káprázatos illatokkal: engedd, hogy a bőrt körüllengve nyújtsanak drámai hatást.


Kifinomult érzékiséget sugalló nyers energia ihlette Estée Lauder új illatát, a Wild Elixirt. Az érzékeket kényeztető buja parfümben a petymeg, a mandarin, a bíbor frézia, a kék jázmin és a vadon növő gardénia bódító illata idővel lágy ámbrafa akkorddá szelídül.

ricci_ricci
Az új Ricci Ricci Dancing Ribbon: egy óda a jókedvhez, csábításhoz és modernséghez. Egy érzéki és pajkos illat, ahol a magabiztos, játékos és álmodozó hősnő játszik a szalaggal, mely körülöleli és elvarázsolja.

roberto_verino
A Roberto Verino kreációja a Gold, virágzik a friss és érzéki jegyektől, ahol a tiszta és ragyogó bergamott találkozik az üdítő gardéniával, majd újjáéled kettejük között a napsugaras tavaszi nap hajnala.

tommy_hilfiger
Tommy Hilfiger új illata az erős és szexi lányhoz szól, aki a zene rabja. A LOUD lágy, akár egy akusztikus szóló, és sötét, mint egy éjfélkor maximális hangerőn játszott szívszaggató szerelmes dal. A LOUD szívből szól.

police
A Police Pure DNA az ellentétekre épül, mint fekete-fehér, matt-fényes, természetes-mesterséges. Az ellenállhatatlan csábítás az illat alapeleme.

carolina_herrera
Carolina Herrera új férfi kompozíciója, a CH Men, friss-fás-fűszeres könnyed, mégis férfias illat, mely minden alkalomra viselhető. Viselője élete minden pillanatát eleganciával éli meg.