Decathlon fitt.info fesztivál – 2006

 

Több ezren voltatok kíváncsiak, s mozdultatok együtt magazinotok hívására a Decathlon fitt.info fesztiválon, 2006 március 4-5-én. Egészségetekre!

 

Két nap mozgás, a vidámság és a fittség jegyében. Ezen, a Magyarországon egyedülálló fesztiválon két neves és piacvezető fitnesziskola oktatói is képviseltették magukat 1-1 nap mozgásprogramját nyújtva. A XI. Nemzetközi Sport És Életmód Kiállítás társrendezvényén az egész hétvége fergeteges hangulatban telt, ráadásul a látogatók a Decathlon standján kipróbálhatták a legújabb otthoni fitneszgépeket is.

 

 Szombaton a Fitline Education, vasárnap az IWI töltötte meg a 600 négyzetméternyi F2 pavilon VIII-as hajóját.  Dübörgött a Spininng megállíthatatlanul, a Fitness-trade és Spiki szervezésében, a legképzettebb oktatókkal. Eljött Schobert Norbert – aki itt jelentette be, hogy a Magyarországi Fitnesz Szövetség elnökének jelölték (azóta már meg is választották!) – Rubint Rékával, és itt volt Dr. Csábi Bettina is.

 

Nem hiányozhatott a programból Á-dee és a világon egyre nagyobb teret meghódító Kangoo, vagy a Flexi-Bar és a vadonatúj XCo sem. A harcos lányok Wellboxolhattak, Kung-Fu és Kick-boksz aerobikon üthettek, rúghattak a magasba, de kiképző tréningen is részt vehettek Gáspár Katával.

Tatarek Rezső és Szalka Andi kőkemény bokszedzésén vizesre izzadhatták pólóikat a résztvevők, de nem maradhatott ki az örökifjú step sem, új szerepkörben, dance formában, Kovács Erika vezénylésével.

 

A forró ritmusok kedvelői örültek igazán Kiss Gábor step&style óráinak. A testi és lelki harmóniára törekvőknek volt Pilates Kósik Mirella vezetésével, vagy Meditatív Aerotréning Hídvégi Andival.

Az egyedülálló NIA Hriczu Andival, vagy a Pilates nagyasszonya, Dallos Ágnes vezénylésével zajlott. A profi boksz is jelen volt a Félix Promotion és a Tv2 Ring jóvoltából: Miló Viktória, Kovács „Vipera” Attila, és Nagy „Hóhér” József mutatták meg, helytállnak az aerobik teremben is.

A harcművészetek népes táborát bővítette a fesztiválon a Capoeira ACDP csoport bemutatóedzése is, Formando Sancao vezetésével.

 

Sárfalvi Éva hastánc órájával a keleti varázslat is beszökött a Decathlon fitt.info fesztiválra.

 …de helyettem beszéljenek a képek, és a folytatás garantált!

Ha ide klikkelsz, megnézheted a tavalyi programot!
Itt pedig rövid filmet találsz a 2006-os eseménysorozatról!

(Bármelyik képre kattintva megnyílik a galéria, ahol sok-sok kép árulkodik a fesztiváli hangulatról.)

 

ea968a0d-7e03-4997-8c6c-84aefd34b072