magyarok

 

Hazai sztár előadóink:
 
                          Csörgő Adrienn és Pál Attila (fight)
 
Szántai Zsolt
 
Gyerekkorától a harcművészetek világában nõtt fel. Pályafutása során számos nemzetközi és országos bajnokságot nyert karate szakágban, de inkább a küzdõsportok szellemisége érintette meg igazán. A fitnesz világa tizenévesen varázsolta el és az ottani tapasztalatait ötvözte különbözõ harci stílusokkal.
 
Mottója: “Gyõzd le önmagad, csak utána másokat”! 
 
Free Fight óraleírás:
Karate alapokra épülõ, de stílusbeli kötöttségektõl mentes küzdõsport, ahol fõ szempont a hatékonyság. Remekül fejleszti a állóképességet, mozgáskoordinációt, gyorsaságot, kitartást és a lelkierõt. Testi-lelki felfrissülés, amit a hétköznapokban is kamatoztatni tud a gyakorló.

 
             Szántai Zsolt                  Hornyák Ádám (A-Dee) Kangoo
 
Kovács Attila
 
Jelenleg az ATSA Fitness klub szakmai vezetői pozícióját tölti be, amely magába foglalja, mind a személy edzők, mind az aerobik oktatók munkájának vezetését. Emellett óratartó szakedzőként, és személy edzőként is aktívan tevékenykedik. Sportedző képző intézetben testépítő- fitness szakon tanít.
 
White Dance Kovács Attila vezetésével! Szórakozás, tánc, állóképesség növelés!

Kifejezetten a mozgás öröméért! Ha tudsz, fehérben gyere az órára!
 
Lőrincz Ernő
 
Már 14 éve az élsport határozza meg az életét. Karrierje elején szertornával foglalkozott, de később a sportaerobik jelentette számára az igazi szabadságot. A mai napig űzi ezt a sportágat.
 
Az utóbbi években a Kangoo lett a másik nagy szerelem, ahol Hornyák Ádám nevével fémjelzett Kangoo Team oszlopos tagjává vált. Rendszeresen lépnek fel itthon és ahatárainkon kívül is, hogy a Kangoo-t népszerűsítsék. 
 
Mottója: Szeretni semmi. Ha szeretnek az már valami. Ha szeretsz és  szeretnek, az a minden! Életem a sport!

 

<< vissza a Prezenterekhez!

 

03120e66-6e28-4474-946b-c30be751d02b