Kállai Ildikó a Fitness világbajnoknő jelenleg   a június 5.-i debreceni profi Európa Kupára készül, ahol kvalifikálhatja magát   a Fitness Olimpiára. A világbajnoknő úgy döntött, hogy az Olimpián arányos és kidolgozott testalkatát egy hollywoodi mosoly tehetné még vonzóbbá.

 

Kállai Ildikó a DentalCoop Fogászati és Szájsebészeti Klinikán, Dr. Schatz Balázs a DentalCoop orvos-igazgatója mellett döntött.

 

Ildikónak napi 4 órai edzése és mozgalmas életmódja mellé nem férnek be a hosszadalmas kezelések, ezért a leggyorsabb, és a leghatékonyabb kezeléssel kezdte a DentalCoopban, a BriteSmile fogfehérítéssel. A bajnoknő fogai egyetlen alkalommal egy óra alatt 8 árnyalatot fehéredtek, (A3-ról B1-esre) mellyel elérték a legfehérebb színfokozatot. Ildikó arca sugárzott, hisz a különbség teljesen lenyűgöző volt, és fogai ezt a hófehér színt 2-3 éven át meg is tartják.

 

Kérdésünkre, Ildikó a következőket mondta a BriteSmile fogfehérítésről:

 

„A kezelés előtt a doktor úr kellő képen felvilágosított a módszerről, mely eloszlatta az összes aggodalmamat. Még arról is gondoskodtak, hogy jól érezzem magam. Fehérítés közben a “Valami Amerikát” néztem DVD-n, és a film egyik részénél annyira nevettem, hogy majdnem abba kellett hagyni a kezelést. Ráadásul, azóta bármerre járok mindenki, megcsodálja a hófehér fogaimat”.

 

Ez a legmodernebb fogfehérítő eljárás az Egyesült Államokból indult hódító útjára, és már nálunk is igen népszerű. A BriteSmile fogfehérítés gyors, kíméletes és tartós hatását a fogfehérítő gél és egy speciális kék fény kombinációjával éri el. A BriteSmile módszer az első a világon, amely a teljes fogsort egyszerre képes egyetlen különleges fényforrás segítségével megvilágítani. Ez a módszer nem okoz maradandó elváltozást a zománcban, nem marja vagy oldja le a fog felső rétegeit, tehát nem károsítja fogainkat!

 

A BriteSmile fehérítés csupán az első lépés a hollywoodi mosoly felé, a teljes megoldást mégis az esztétikai fogászat jelenti.

 

Személyre szabott mosolyanalízis során, a Dr. Schatz Balázs, az esztétikai fogászat specialistája és Ildikó közösen úgy döntöttek, hogy egy kisebb fogszuvasodást esztétikus töméssel korrigálnak. Egy elszíneződött tömést a sokkal tartósabb porcelán inlay-vel helyettesítik. Az egyik frontfogat pedig, amely egy régebbi gyökérkezelés miatt színeződött el, porcelán jacket koronával fedik be, ezzel biztosítva a fog megfelelő színét, formáját és erősségét.

Valamint a doktor úr egy régebbi korona lecserélését is javasolta, melyhez a legmodernebb, fémmentes megoldással készült procera koronát választották.

 

Az ilyen új fémmentes koronák és hidak nem okoznak allergiát, strapabíróak és a fogínyhez tökéletesen illeszkednek. Így készült el Ildikó számára az egyedi, színben és méretben tökéletes, törhetetlen fogmű.

Ildikó ezen túl zavartalanul haladhat át a reptéri ellenőrző pontokon, hiszen újdonsült porcelán koronája fémmentes megoldással készült.

 

DentalCoop Fogászati

és Szájsebeszeti Központ

Budapest, 1121 Zugligeti út 60.

Tel: 398 1028, Fax: 398 1029

E-mail: info@dentalcoop.hu

www.dentalcoop.hu/

 

b4884ae0-57e6-44b0-b05e-16bf59a04d0d