Csírák, búzafű. Miért élők? Mert életenergiával vannak tele.

Az emberi szervezet élőszervezet. Olyan táplálkozási tervet kell követnünk, ami a napból az energiát, életerőt segíti felhasználni. Amikor a zöld élőélelmiszert esszük, energiánk életerőnk raktározódik, könnyűnek érezzük magunkat. A sütött, főzött manipulált, ételek nehézzé tesznek, elveszik vitalitásunkat.

 

Mi a búzafű?

Bio törkölybúza palánta, melynek levét gyógyhatásáért fogyasztják. 10-15 cm nagyságú füvet kell levágni, préselni és levét naponta egyszeri vagy többszöri alkalommal fogyasztani.

Mit tartalmaz a búzafű leve?

Élelmiszerforrás, tömény tápanyagokkal tele, ami segít méregteleníteni szervezetünket, és újjá építeni immunrendszerünket. Nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns enzimeket. Az antioxidáns enzimek egyenletes, alacsony, dózisban lévő rákölő enzimek, fokozzák a szervezet biológiai gátépítését a rák kifejlődése ellen. Megvédik a sejteket, attól hogy rákosan szaporodjanak rákkeltő anyagok jelenlétében. A fiatal fűben bőségesen van superoxid disummtase „SOD”, ami erőteljes antioxidáló és öregedés gátló enzim. A búzafű levét a legtöményebb tápanyag koncentrátumnak tartják. Feltölti a szervezetet, pótolja a tápanyag hiányosságokat (vitaminok, ásványok, nyomelemek), ezáltal aktiválja az immunrendszerét, így a szervezet képes lesz sajátmagát gyógyítani. Mivel a búzafű leve nem gyógyszer, bárki fogyaszthatja. Gyermekek is 2 éves kortól egy mokkáskanállal. A szervezet méregtelenítése után a sejtek újulni, regenerálódni kezdenek. Mivel minden ember más, mindenkinél másképpen működik. 2-3 hét múlva a bőr tisztulni kezd, a szervezet felfrissül, megújul, a ráncok kezdenek kisimulni, hajunk, körmünk fényesebbé válik, szervezetünk egészségesebben működik. Ha megkapja a szervezet mindennap a számára szükséges éltető energiát, tápanyagot, és az egészség információját, a harmónia helyreáll. A sejtek élettartama megnövekedik, a sejt pusztulás lelassul, megszűnnek a szervezetben jelenlévő gyulladások, megállítjuk a szükségtelen enzimveszteséget. A búzafű gyógyító ereje érvényesül.

 

4fe9fb9a-e49e-461c-afdb-97d51171a4cc