Társadalmunk nagyobb részére jellemző, hogy nem megfelelően táplálkozik. Elmondhatjuk, szinte lassú öngyilkosságot követünk el azzal, hogy nem válogatjuk meg az élelmiszereket, miközben hizlaló ételekkel próbáljuk  elűzni tespedt rossz hangulatunkat, melyért a rossz, helytelen étkezés a felelős.

 

Gyakran vagyunk fáradékonyak, ami munkánk során teljesítményünkben is megmutatkozik, melyet elsősorban a felelőtlen étkezési szokásainknak köszönhetünk.

 

A legtöbb túlsúlyos ember tapasztalhatta, hogy bár keveset eszik, mégis nő a testsúlya, mivel nem a megfelelő ételeket fogyasztotta, valamint túl van már több sikertelen fogyókúra-kísérleten. E sorokból többen ráismerhettek a rettegett jo-jo diéta következményére, amikor a diéta utáni testsúly túlszárnyalhatja a diéta előtti testsúlyt (főleg a kóros túlsúlyúakat jellemzi).

 

Táplálkozáskutatók bebizonyították, hogy csakis a lassú és szisztematikus fogyással érhetik el a céljukat azok, akik felesleges kilóikat   akarják leadni, majd az elért testsúlyukat hosszú távon szeretnék megtartani.

 

A „nyerő ebéd” kínálatunkkal, azon belül új alakformáló ételsorunkkal, a fitness-, és erő-ebéd alternatíváinkkal, éppen az ellenkezőjét szeretnénk bebizonyítani az említetteknek, ezért a XXI. század modern emberéhez szólnak a következő sorok. Az egészséges életmód betartása, a mai napig sokaknak okoz fejtörést. A tapasztalataink azt sugallják, az életmód változtatás elengedhetetlen követelménye, hogy nem csak rendszeresen, hanem egészségesen is kell táplálkozni. Hogy megfeleljünk az elvárásoknak, a versenyszférában egyedülálló ajánlattal, az év elején indult alakformáló ételkínálattal tudunk segíteni, azon megrendelőinknek, akik fogyni, netán testsúlyukat tartani akarják, illetve erő ebéd ajánlatunk a zsírmentes izomtömeg növekedéséhez járul hozzá.

 

Táplálkozási szakembereink, valamint dietetikusaink összeállításával készülnek ételeink, akik mérik a fehérje-, a szénhidrát-, és a zsírtartalmat. A sportban a nagyobb teljesítmény, a munkában pedig egyaránt minőségi és mennyiségi javulást eredményez a „nyerő ebéd” alakformáló kínálata, melyet világbajnokaink – nevük legyen egyenlőre meglepetés – hűen igazolnak. A 2004-es, új ajánlatunk marketing- és piackutatások eredményeként jött létre, mely visszajelzések alapján nagy sikert aratott új megrendelőink között. A tavasz kezdetével minden hónapban megkérdezzük egyik büszkeségünket – tehát valamelyik világbajnokunkat – hogy a „nyerő ebéd” mely ételsorát választotta.

 

Többek között megtudjuk azt is, hogy bajnokaink az ételeinket melyik napszakban, és miért akkor fogyasztják el a legszívesebben.

 

Válassza Ön is az egészséges táplálkozást, és kóstolja meg a „nyerő ebéd” ajánlatunkat!    

 

3610a97e-57e2-46ff-af9d-09a755aa4d8a