Dr. Otto Buchinger, aki megalapította a witzenhauseni klinikát 1920. július 4.-én, tudta, hogy sok, mindenekelőtt krónikus betegség gyógyítható, vagy legalább enyhíthető böjtöléssel.

 

Tapasztalt orvosi felügyelet alatt és jó atmoszférában a gyógyítás királyi útjának nevezte a böjtölést. A Buchinger féle böjt azt jelenti, hogy lemondunk a szilárd táplálékról és élvezeti szerekről meghatározott időtartamra, szabad akaratból, következetesen.
Ez a klasszikus gyógyászati mód, sok krónikus és akut betegséget már a gyökerénél le tud küzdeni, majdnem mindíg enyhíti vagy teljesen meggyógyítja.
A kúra célja:
· A szervezetben évek során felhalmozott felesleges tartalékok lebontása
· A szervek, sejtek, testnedvek salaktalanítása, a kóros anyagcseretermékek lebontása
· A szervezet, a lélek és a szellemi képességek regenerálása
· célja elsősorban nem a fogyás, hanem a feleslegektől való megszabadulás (pl. súlyfelesleg, magas vérzsírok, magas vércukor stb.)
Böjt = Táplálék nélküli élet
Az étkezésről a böjtre történő átállás automatikus, a programok önmaguktól bonyolódnak le. A nem-evés összehasonlíthatatlanul könnyebb, mintha kevesebbet ennénk. Nem éhezik a szervezet, mivel belső energiatartalékai ellátják. Ameddig ezek a raktárak ki nem merülnek, böjtölhet a szervezet. Az egészségesek szervei böjt során is ugyanolyan biztosan és automatikusan működnek, mint egyébként.
Aranyszabály: A kúra nem jelent éhezést – aki a kúra alatt éhezik, rosszul csinál valamit, tehát nem böjtöl…
A böjt…:
· a leggyorsabb, legkellemesebb és legveszélytelenebb módszer a felesleges kilóiktól szabadulni vágyók számára
· megtanít mértékkel enni
· segít megszüntetni a gyógyszer-függőséget
· fájdalommentessé teszi a salaktalanított testrészeket
· megszépíti a bőrt
· a leghatásosabb méregtelenítő módszer
· segít megőrizni a testi és szellemi erőnlétet
· feltartóztatja az idő előtti öregedési folyamatokat

A NaturMed Hotel Carbona****-ban most lehetősége nyílik Önnek arra, hogy csoportosan, másokkal együtt, egy idilli környezetben próbálja ki a Buchinger féle böjti kúrát. Ha még több információt szeretne kapni a kúráról, illetve a lehetséges időpontokról, látogassa meg websiteunkat www.carbona.hu, vagy hívja bátran a 83/543-582 –es számot, ahol kollégáink szívesen informálják Önt.

 

83f04e70-a306-456f-bb7f-23b01da61276