Nem szorul magyarázatra, hogy milyen sorsdöntő az élet egy-egy területén a megjelenés, a magabiztos fellépés, amihez hozzátartozik a ragyogó mosoly is. Az összhatást erősen leronthatja a hiányos fogazat, amire most korszerű megoldást kínál az új Procera® Bridge Zirconia rendszer.

 

Dr. Schatz Balázstól azt is megtudhattuk, hogy az eljárás során akár több fogat is pótolhatunk anélkül, hogy fém kerülne a szájba, így fémallergiával küzdők esetében is alkalmazhatják. A korona további előnye, hogy nagyon tartós. A kezelés első lépéseként a fogorvos lenyomatot vesz a páciens fogairól, és az erről készült mintát egy speciális letapogató berendezés segítségével elektronikus úton továbbítja a Svédországi központba.

 

Ott elkészítik a zirkonium vázat, majd visszaküldik a fogtechnikai laborba.   A fogtechnikus és a fogorvos közösen választják ki a páciensnek legmegfelelőbb fogszínt és fogformát, majd végül a fogorvos fejezi be ezt a folyamatot a korona beragasztásával, úgy, hogy az megfelelően illeszkedjen a többi foghoz és az ínyhez. Ezek a koronák és hidak nagyon erősek és mikroszkópikus pontossággal, biokompatibilis anyagból készülnek.

 

f6f38cb1-80fe-44ce-abe0-50f69a98e53c