Ámor nyila koktél, kis tüzijáték, csak neki, egy szerelmeslevél a szálloda luxus nászutas lakosztályában. A Valentin napról, e „rózsaszín” ünnepről sokan sokfélét gondolnak. Mi azonban egyet mondunk: ez újabb alkalom arra, hogy kiszakadj a hétköznapokból, és jobban szerethessétek egymást – nem csak otthon.

 

Mint a madarak 

Február 14-én ne csak a Valentin név jusson eszünkbe, hiszen a mi Bálintunk sem marad néphagyomány nélkül. Általánosan elterjedt hiedelem, miszerint a madarak ezen a napon tartják lakodalmukat, párt választanak. Ha csiripelésük messzire hallatszik, jó idő lesz. Tehát ne legyünk restek meghallgatni őket! És ha mindezt nem az íróasztalunk mellől hallgatjuk, hanem egy parkban sétálva, kedvesünk kezét szorongatva? Akkor jó helyen járunk! Szerelmi fészket az ország számos pontján találhatunk.

Tipp! Általában minden szállodában van „nászutas lakosztály”. Kérdezz rá, még szabad-e, és miben más egy ilyen szoba. Ha van is többletköltsége, érdemes mérlegelni, mit ér meg neked egy rózsaszirmokkal töltött sarokkád, pezsgőfürdő, egy hatalmas baldachinos ágy, virágcsokor egy üveg bódító borral, saját szaunakabin vagy épp a páratlan kilátás a szoba hatalmas erkélyéről.

 

Valami nagyon extrát!

Mire vágyik az ember, ha a kedvesével útnak indul, hogy néhány felejthetetlen napot töltsön el? Ne aggódj, a szállodák tudják, csak jól válaszd ki a helyszínt!

 

Tipp! A kiválasztott szálloda munkatársai biztosan partnerek lesznek a meglepetésben:

                     Írj egy verset, kérd meg őket, hogy készítsék be a szobába, díszes, nyomtatott változatban. Ha tudsz, küldj mellé magadról fotót.

                     Rendelj egy tortát, amire valami személyes üzenetet íratsz. A gyertyafényes vacsoránál ez lehet a meglepetés desszert – akár mini tűzijátékot is kérhetsz hozzá.

                     Rendelj meg előre valamilyen speciális kényeztető szolgáltatást, az erről szóló utalvány a szobában vár majd benneteket érkezéskor – ehhez is fűzhetsz pár kedves sort.

 

A Te Valentinodhoz milyen program illik?

 

Te ismered a kedvesedet, mi a pasitípusokhoz igazítva segítünk, hol is érezhetné magát szuperül a kedvesed – csakis VELED

 

§                     Ha igazi lovag

Vidd el egy kastélyba és pillantsatok be az arisztokraták világába. Lakjatok patinás, korabeli hangulatot idéző szobákban, ahol anno a környék ura hajtotta álomra a fejét. Csend, hatalmas belmagasságok, pompa párosul a mai wellness szállodák minden előnyével. Szerelmi menüsort ajánl a séf este, lágy muzsikaszó mellé… Mindezt romantikus éjszakai fürdőzés követi az új marokkói hangulatú fürdőházban, szerelmi bájitallal, jósnővel és szerencsesütivel.

02.10-12.: 69.200,-Ft/ 2 éj/ szerelmespár www.puchner.hu

 

§                     Ha ki akarja engedni a gőzt

Ezt leginkább a gőzben lehet megtenni. Gőzölgő, gyógyító termálvízben vagy egy hangulatos gőzfürdőben. Frigidárium, tepidárium, sókamra, aromaszauna, infraszauna, jégkamra és társai pedig jó kiegészítői ennek a lazító folyamatnak.   Természetesen a gyertyafényes vacsora ekkor sem maradhat el. Keresd a termálrégiók luxus szállodáit a Nyugat-Dunántúlon.

02.13-15. vagy 02.14-16.: 57.400,-Ft/ 2 éj/ szerelmespár   félpanzióval www.karos-spa.hu

02.10-19.: 478 Euro   / 2 éj/ szerelmespár   félpanzióval www.buk.radissonsas.com

 

§                     Ha vonzza a mesés kelet

Legyél te Kleopátra, és fürdesd őt is tejben-vajban. A kádfürdő során átadhatjátok magatokat a finoman örvénylő víz gyengéd masszírozásának. A vízhez kevert méz, és tej hatását is felhasználják, hiszen ezek az anyagok rendkívül gazdagon tartalmaznak természetes ásványi anyagokat, nyomelemeket, vitaminokat, ezen kívül a méznek bőrlágyító és antibakteriális hatása is ismert.

02.03-19.: 44.900,-Ft/ 2 éj/ szerelmespár reggelivel +1 pezsgős vacsorával www.danubiushotels.com/heviz

02.03-15.: 446 Euro-tól   / 2 éj/ szerelmespár   félpanzióval www.lotustherme.com

 

§                     Ha számít neki a lóerő

Egy utazás 2 különleges kirándulással. Először bízzátok a természet adta lóerőre magatokat. Forralt bor a kézbe, és irány a sétakocsi túra, mély szippantás a friss levegőből…. Aztán csapjatok a gépiesített lovak közé: sofőr visz benneteket limuzinos-pezsgős kocsikázásra. Extraként még egy rózsa pezsgőfürdőt is rendelhettek a szobába. Felejthetetlen?

Februárban 44.000,-Ft/ 2 éj/ szerelmespár   reggelivel www.orchideahotel.hu

 

§                     Ha megérdemli a kényeztetést

Szöktesd meg a te Valentinodat egy kis időutazásra! „Szerelmeslevél” aromafürdő (rózsa, ilang-ilang és szantálfaillattal), pezsgős reggeli és gyertyafényes vacsora, délutánonként forró kakaó, kuglóffal. A 300 éves barokk kastélyban mindenről gondoskodnak, hogy valóban úri dolga legyen a vendégnek. Csak a szeretetet kell „otthonról vinni”.

Februárban 73.100 Ft-tól/2 éj/ szerelmespár félpanzióval. www.apponyi.hu

 

§                     Ha mindene a természet

Keress egy hotelt az erdőben. Vonuljatok el a világ zajától, használjátok ki a szálloda személyre szabott kényeztető szolgáltatásait. Elmaradhatatlan kellék a pezsgő és a gyertyafény. Figyelj a gasztronómiára is: rafinált, finom ízeket keressetek. Akár egy jó esti sétával megtoldhatjátok a vacsorát, és séta közben bőven van idő nosztalgiázni. A téma pedig? Az első pillantás, az első randevú, az első csók….

02.03-20.: 53.000,-Ft/ 2 éj/ szerelmespár   reggelivel www.hotelfagus.hu

 

§                     Ha csupa szív

Vedd rá, egy Valentin-szíves közös fotóra. Csupán Pécsig kell hozzá utazni. Miután aromaterápiás masszázzsal kényeztetted, vettetek egy pezsgős pezsgőfürdőt, kipróbáltátok a squash és a bowling pályát, biztos lehetsz benne, hogy felszabadult fülig érő mosollyal néz majd a kamerába.   A gyertyafényes vacsoránál pedig a villányi pincészet híres borait is megkóstolhatjátok. A fénykép egy szép kerettel lakásotok dísze lesz, és a hétköznapokba is elviszi annak a bizonyos gondtalan hétvégének az emlékét.

02.10-19.: 53.900,-Ft/ 2 éj/ szerelmespár   félpanzióval www.makartanya.hu

 

47d6b773-6809-41a1-be59-5c1777c7bae2