A NaturMed Hotel Carbona****-ban arra is van Önnek lehetősége, hogy egy további méregtelenítő módszert, a kolon-hydroterápiát is alkalmazza egészsége javulásának érdekében.

 

A vastagbél titsztításának egyik legősibb módja a beöntés, melyet már az ókorban is gyakran használtak különféle betegségek gyógyítására. A vastagbél vízterápiáját (kólon-hidro-terápia) az USA-ban fejlesztették ki emésztőrendszeri- és anyagcserebetegségek kezelési céljából.

A vastagbélben normális körülmények között többféle baktériumból álló un. baktériumflóra található. A rossz emésztés, valamint a túlzott mértékű antibiotikum és szteroidtartalmú gyógyszerfogyasztás felborítja a bélbaktériumok egyensúlyát: egyes csírák elszaporodnak, mások kipusztulnak és olyan káros baktériumok, gombák telepednek meg, melyek az egészséges bélrendszerben nincsenek jelen. Ezzel tovább csökken az immunrendszer aktivítása, zavart szenved folsav, a biotin, a K- és B-vitaminháztartás, illetve felerősödnek az erjedési és rothadási folyamatok, vagyis tovább fokozódik a mérgező hatású anyagok termelődése és felszívódása. Az így létrejött autointoxikációs állapot (önmérgeződés) következményei lehetnek: állandóan visszatérő fertőzések, gyulladások, különféle bőrbetegségek, magasvérnyomás, migrén, allergiák, májbetegségek, állandó levertség,
fáradtság, koncentrálóképesség-csökkenés, depresszió és szorongásos állapotok…

Ha felkeltettük érdeklődését, további információért látogassa meg weboldalunkat www.carbona.hu.

 

517d28b0-9a5c-4c7f-b846-33d2d27f377c