Újabban majd minden gyógyszálló kínál jobbnál jobb fitnesz- és wellness-programokat, ám igazán minőségi wellness-fitnesz ajánlata csak keveseknek van. Pedig napjaink rohanó tempójában a regeneráció, a test és lélek kikapcsolódása és feltöltődése mind nagyobb jelentőséget nyer. Az aktív pihenéshez leginkább az kell, hogy ki tudjunk szakadni mindennapi környezetünkből, és pár nap erejéig csak magunkat kényeztessük. A soproni Bio-Sport Hotel Lövérben ehhez minden feltétel adott.

 

Madárdalos környezetben, Sopron egyik legszebb részén, a Lövérekben található négycsillagos Bio Sport Hotel Lövér hatodik emeletén kifejezetten wellness-célból, test és lélek szépítése szempontjából hozták létre az Egészség és Szépség Központot. A szálloda fekvése (a Lövérek Magyarország egyik érintetlen természeti csodája), a friss erdei levegő, a környék turisztikai adottságai mind elősegítik a napi stressztől való szabadulást. Ideálisabb helyet a pihenésre, regenerációra és megszépülésre nehezen találnánk. Az Egészség és Szépség Központ 1-2 hetes kidolgozott programokkal, illetve hétvégi szépség- és egészségajánlatokkal ad alkalmat a természetes életmód megismerésére, a sport és fitneszprogramok pedig a napi, rendszeres testmozgásra kényszerítenek.

Milyen programok közül választhatunk? „Decleor” francia kozmetika, hydro- és elektroterápia, Kneipp kezelés, masszázs, fodrász, manikűr, pedikűr, szauna, fitneszterem, pezsgőfürdő, szolárium, szükség esetén orvosi vizsgálat és felügyelet, és sok sport: erdei futás, hegyi kerékpározás, úszás a szálloda uszodájában, a szabadtéri sportpályákon tenisz, lovaglás. Sokszínű szabadidős lehetőségek is kínálkoznak: kirándulhatunk Fertődre, Eisenstadtba, hajózhatunk és vitorlázhatunk a Fertő-tavon. A gyógyszálló kifejezetten elfoglalt emberekre, menedzserekre gondolt az „intenzív szépséghét” programmal, amely hét éjszakát, fogyókúrás menüt, öt kozmetikai kezelést, sminktanácsadást, hétszeri testmasszázst, egy szárazkefe masszázst, egy talpreflexzóna masszázst, Kneipp-fürdőt, 1-1 manikűrt, pedikűrt, fodrászszolgáltatást, az uszoda, szauna, a lehető legkorszerűbben felszerelt Danubius Premier Fitness szalon, pezsgőfürdő használatát, napi tornát (Callanetics, aerobik, víz alatti torna) foglal magába. A Kneipp-kúra során forró és hideg váltott zuhannyal felpezsdítik a páciens vérkeringését, a kézfejtől fokozatosan a szív felé haladva, a végén pedig percekig gyalogolva a hideg vízben.

Egyedülálló a Bio-Sport Hotel Lövér méregtelenítő, úgynevezett léböjtkúra szolgáltatása is. A „koplalást és megtisztulást” önszántukból vállaló vendégnek az első estén még engedélyezett az evés, aztán következik a kétnapos szépítőkúra, ami alatt kizárólag zöldségeket és gyümölcsöket fogyaszthatnak – ez a táplálék még energiadús, de már elkezdi tisztítani a gyomrot. Utána tíznapos léböjtkúra következik, csak frissen préselt zöldség- és gyümölcslevet ihatnak, és gyógyteát minden mennyiségben, ami elveszi az éhségérzetet. A böjtkúra után következő két nap alatt visszaszoktatják a szervezetet a mindennapi táplálékok befogadására.

Az egészség- és szépséghetek alatt étkezésre a szálloda éttermében, vagy az Egészség és Szépség Központ Teabárjában nyílik lehetőség, ahol fogyókúrás menük is választhatók. Frissen facsart zöldség- és gyümölcslevek, gyógyteák segítik a jó közérzet kialakítását, az egészséges táplálkozást, és a reforméletmód elterjesztését.

A tökéletes testi és lelki felfrissülés mellett a gyógyszállóban arra is remek lehetőség kínálkozik, hogy céges rendezvényeinket, partnertalálkozóinkat a wellness-szemléletnek megfelelő környezetben bonyolítsuk le: az Egészség és Szépség Központon kívül étterem, drinkbár, Beauty Farmon kívül (fodrász, kozmetika, masszázs) rendezvénytermek is működnek. A 200 fős kongresszusi terem, a 60-40-20 fős szekciótermek és technikai felszereltségük lehetővé teszik kongresszusok, szemináriumok, továbbképzések megrendezését. Az első osztályú kiszolgálásra, és kifogástalan kényelemre sem lehet panasz: a szobák többségükben erkélyesek, fürdőszobásak vagy zuhanyzósak, nemzetközi telefonnal, minibárral, rádióval, műholdas színes tv-programmal felszereltek. A szálloda kedvelt célpontja a nászutasoknak is.

Internet: Lövér Hotel angol nyel vű oldala

Részletes ajánlatokkal, információkkal készséggel
állnak az érdeklődők rendelkezésére a

99/329-000
telefonszámon.

 

21d3645e-31a4-4364-9eaf-c41fe1ef9034