Köztudott, hogy a sí és a snowboard immár nemcsak az élsportoló hölgyeket, hanem szinte minden, sportos életvitelű nőt a rabjává tett. Ausztria egyik legnagyobb síparadicsoma, a Ski amadén mindent megtesznek azért, hogy az odaérkező hölgyek kényeztetésben és sportélményekben ne szenvedjenek hiányt. De nemcsak itt, hanem a Dachstein-Tauerni régióban is rengeteg kikapcsolódás vár mindenkit.

 

A Ski amadé

 

A síparadicsom Salzburg tartományban és Stájerországban található. Első osztályú síterületei aktív pihenést, sportos kikapcsolódást nyújtanak a síelők, hódeszkások, családok, nyugdíjasok és általában a téli sportokat kedvelők számára. A síparadicsom minden évben rendkívül vonzó újdonságokkal lepi meg a látogatókat. A jövő év legnagyobb meglepetése elsősorban a hölgyeknek szól. A melengető márciusi napsütésben visszanyerhetjük a téli hónapok alatt elvesztett energiánkat, újra csúcsformába kerülhetünk. Az amadé Lady Special (2004. 03. 20-27.) ajánlatcsomagot kínáló szálláshelyek hétéjszakás tartózkodás esetén egy csokor rózsa helyett hatnapos síbérlettel kedveskednek nekünk, ezen felül ajándékba kapunk egy egynapos síteszt-részvételt és egy ugyancsak egynapos sítalpas idegenvezetést.

 

Ám nemcsak a síelés okozhat örömet, ha ezt az ajánlatcsomagot választjuk, hanem divatos rendezvényekkel, divatbemutatókkal, hangulatos menedékházi estekkel, éjszakai fáklyás túrákkal is meglepnek bennünket. Az amadé sixty Plus (2003. 12. 13-20.) a hatvan év felettiek részére ajánl sportos kikapcsolódást egy hétre. Az ajánlat részeként egy hatnapos síbérletet, kedvezményes árú szállást, egy sítesztet, a legújabb síelési technikák oktatását és valamely másik amadé síterületre tett kirándulást kapják a látogatók.

 

A családosok számára is mindig tartogat meglepetést a síparadicsom, hiszen a gyerekek a legprofibb síiskolákban, síóvodákban sajátíthatják el e téli sport alapjait. Az amadé-sírégiókban – a Salzburger Sportweltnél, Schladming-Dachstein Tauernben, Gasteinban, Hochkönig’s Winterreichban és Großarltalban – maximális lesikló élményeket kínálnak. A Ski amadé öt sírégióból álló, 860 km hosszú sípályáival Ausztria egyik legnagyobb síélményét élvezheti minden látogató.

 

További információ: Ski amadé

Tel.: 0043/6457-292914

http://www.skiamade.com/

 

A Dachstein-Tauern régió

 

Ez a régió a síparadicsom egyik legjobb, családbarát üdülőhelye. A kicsik játszhatnak a hóban és megtehetik az első próbálkozásaikat sítalpakon, hóembert építhetnek, vagy a hét kilométer hosszú szánkópályán tombolhatják ki magukat. A Dachstein-Tauern régió kiemelkedő kínálatai közé tartozik a tizenöt gyermeksí-iskola. A nagy kiterjedésű gyakorló sípályák Ausztria leghosszabb „varázsszőnyegével” Schladming-Rohrmoosban, vagy egy speciális gyermek étterem Haus im ennstalban és a Fuzzy-gyermekbár is igazi fénypontot jelent a gyerekek számára.

 

 Információ: http://www.dachstein-tauern.at/

 

7398a316-0b84-46c9-86db-b6493a92e308