Itt az ideje egy kényeztető délutánnak, hogy az egész évben várva várt nyaralásra ne egy lestrapált nő érkezzen. Iktasd be a naptáradba, és az utána következő két hétben önfeledten élvezd a vakációt. A feltöltődést kezdjük egy szépségszalonban, ahol a ruháinkkal együtt a gondjainkat is vessük le.

 

Ahhoz, hogy agyunkat pihenő üzemmódba kapcsoljuk, egy testet-lelket relaxáló svédmasszázst ajánlunk. Ám myaraláskor fordítsunk figyelmet arcbőrünkre is, mert erős napfény hatására a bőr víztartalma komolyan csökkenhet.

 

Svédmasszázs testnek, léleknek

A klasszikus svédmasszázs a test felületén meghatározott fogásokkal (simítás, gyúrás, ütögetés, vibráció) kifejtett mechanikai inger, amely elsősorban helyileg (nedvkeringés, izomtónus), illetve a távoli szervekben (zsigerek, idegrendszer, immunrendszer) fejti ki hatását.

 

Regeneráló hatásának köszönhetően javítja az artériás keringést, illetve a vénás- és nyirokvisszafolyást. Ez különösen az ülő és álló munkát végzőknél lényeges. Ha a nap végére az alsó végtag a boka környékén megdagad, az nedvpangásra hívja fel a figyelmet!

 

Izomcsomók oldása

A mozgásszegény életmód egyik következménye, hogy egyes izomcsoportjainkat nagyon ritkán, illetve soha nem használjuk. A rossz tartásból kifolyólag megbomlik testünk izomegyensúlya: egyes izomcsoportok megnyúlnak, mások megrövidülnek. A rossz szöveti anyagcsere, a túlterheltség, és a harántcsíkolt izomzat tartós hosszváltozása fájdalmas csomókat eredményez az izmokban. Ezek a szöveti elváltozások helyi és kisugárzó fájdalmat okoznak a test egész területén. A svédmasszázs alkalmas az izomcsomók oldására.

 

A teljes testmasszázs a különböző reflexmechanizmusokon keresztül az egész szervezetre hat. Serkenti a kiválasztó szervek működését, ezáltal a szövetek regenerációját. Fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent -stresszes fejfájás-, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használatos izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. A kellemes gyertyafényes környezet és a relaxációs zene segít a feltöltődésben.

 

Antigravitációs arcmasszázs

Fordítsunk figyelmet arcbőrünkre is, készítsük fel a fokozott napfényre! Az időjárási szélsőségek hatására a bőr víztartalma komolyan csökkenhet, hiszen a szél és a napfény gyorsan képes nagy mennyiségű víztől megfosztani a bőröd, s máris megjelennek a vízhiányosságra utaló aprócska ráncok.

 

A számtalan bőr regeneráló és tápláló kezelés közül válasszuk a bőrtípusunknak megfelelőt, melynek célja a méregtelenítés, a bőr emelése és ránctalanítása. Egy antigravitációs kozmetikai arcmasszázzsal hatékonyan késleltethető a mimikai ráncok kialakulása. Az arcmasszázs oldja az arcizmok feszültségét, növeli a vérkeringést, megszünteti a fejfájást, elősegíti az orr melléküregek és az arcüregek tisztulását, javítja a szem működését és csökkenti a ráncokat. Egy kiadós arcmasszázs után simább, fiatalosabb, feszesebb lesz a bőröd.

 

A szalonban eltöltött néhány óra energiadússá és aktívvá varázsol, meglátod! Azt hiszik, nem mész, hanem egyenesen jössz a nyaralásból.

 

1f11f526-d732-4406-9268-51bd2c702df0