Nem csak a környezetünkben, a lakásunkban, hanem a szervezetünkben is kell néha „nagytakarítást” tartani. A böjt a legalkalmasabb módja annak, hogy méregtelenítsünk, egyes meglévő betegségeinket enyhítsük vagy akár végérvényesen leküzdjük, és mindezek után frissen, feltöltődve kezdjünk új életet. Akik bizonyos egészségügyi okok miatt nem böjtölhetnek, azoknak sem kell azonban lemondani a méregtelenítés nyújtotta előnyökről, hiszen számukra is vannak különböző salaktalanító kúrák….
A hévízi NaturMed Hotel Carbona****-ban orvosi felügyelet mellett próbálhatja ki a böjt nyújtotta élményeket. Meglátja érdemes!

 

Minden embernek ismernie kellene a böjtöt. Fontos tudni, hogy átmenetileg képesek vagyunk táplálék nélkül élni, és utána szerényebben étkezni, mint előtte. 30 év fölött minden egészségesnek tanácsos időnként böjtölnie, ugyanis modernizált korunkban és az azzal járó életforma mellett szükséges és ajánlatos a rendszeres generáljavítás, a „nagytakarítás”. Mindenki előtt ismeretes, hogy a megelőzés jobb, mint a gyógyítás.

Buchinger féle léböjt

Krumplidiéta

Kolon-Hydroterápia

 

14605d3c-1cff-4089-9682-e95a54207719