Nyakunkon a nyár, a strandszezon! Nem is mersz rágondolni? A kánikulában csak a bikini elviselhető!   De hova teszed a felesleges kilókat és centiket? A strandon nem takarnak el a laza pulóverek! Egész nap törölközőbe tekerve akarsz üldögélni a hőségben? Jobb ötletünk van! Még mindig időben vagy!

 

Kezdj el egy alakformáló edzésprogramot és táplálkozz egészségesen! Az edzések eredményességét az egyedülálló Multipower sporttáplálékokkal fokozhatod.

A Multipower három irányvonal szerint alakította ki termékkínálatát. A sárga színű Body vonal termékeivel gyorsabban érheted el célod, mely lehet alakformálás, zsírégetés vagy fogyás. A zsírégetés a speciális torna mellett, L-Carnitine tartalmú sporttáplálékokkal fokozható. Az L-Carnitine fokozott igénybevétel – futás, aerobic, spinning – közben nagy mennyiségben szállítja a zsírt a zsírégetés helyszínére, növeli a teljesítményt, a kitartást, és erősíti az immunrendszert.

 

A termékek között megtalálod az étkezéshelyettesítő shakeket, fitness szeleteket, melyek tartalmaznak minden létfontosságú vitamint és tápanyagot. Könnyedén magaddal viheted mindenhová, így a munkahelyen, iskolában, utazás közben vagy nyaralás alatt is van megoldás az egészséges táplálkozásra. A piros színnel jelölt Active vonal termékei minden sportoló részére, de legfőképpen a kitartást igénylő, állóképességet fejlesztő sportot űzőknek ideális, például hosszútávfutóknak, kerékpározóknak, úszóknak. A termékekben található szénhidrát plusz energiát ad.

 

A szürke színnel jelölt Muscle vonal termékeit testépítőknek ajánljuk vagy azoknak, akik egyszerűen csak izmosodni szeretnének. A gondos összetétel biztosítja az egészséges, természetes testépítést. A Multipower név az egészséges, biztonságos, hatékony, ellenőrzött minőségű és ízletes sporttáplálékokat jelenti!

 

4b871514-fa29-45c6-92e4-cec7161ecb36