A férfiak többsége, sok gyermek és számos nő is elutasítja a napvédelem gondolatát. Azonban minden bőrtípusnak, még a legsötétebbnek is, a napozás első napjaiban erős védelemre van szüksége. A Garnier Ambre Solaire újdonságai biztosítják a kellő védelmet, és ugyanakkor kellemes használatukkal teszik még örömtelibbé a napon töltött órákat.

 

A Garnier Ambre Solaire a természetes csúcstechnológiát képviseli, egyedülálló Mexoryl®SX fényszűrőrendszere ellenáll a nap energiájának, szinte egyáltalán nem bomlik le, és megőrzi hatékonyságát. Kaktuszkivonat tartalma, mint egy víztartály állandó hidratáltságot biztosít a bőr számára, és tiszta E-vitaminnal egyesítve tökéletes védelmet nyújt a bőr számára. A termékskálán mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt, és kompromisszumok nélkül élvezheti a napsütést, a sportot a homokban és a vízben.
 

Az Erősen védő hidratáló napozó spray VF 10 kellemes használata, tápláló és védő hatásai indokolják használatát a már naphoz szokott bőrön is. Még a legmagasabb védőfaktorú Maximálisan védő naptej VF 40 sem ragad, nem zsíros állagú, könnyen beszívódik a bőrbe, és vízálló.

 

a799300f-88a3-41de-88eb-2f6008e3cae6