Akár forróvérű vagy, akár nem, mindenkiben ott buzog a vágy, hogy egészséges legyen. Az erekben csordogáló, pulzáló vér szállítja testedben az energiát, élteti az izmokat. Minden lélegzetvételedben segít, az életed záloga. Te is abba a típusba tartozol, aki csak akkor fordul orvoshoz, amikor már baj van? Jönnek a vizsgálatok, az orvosi műszerek és a diagnózisok.

 

Ha későn kapsz észbe, akkor már csak a felgyógyulásra van esélyed, a megelőzésre aligha. Nem véletlen, hogy napjainkban olyan sokat hallani a szűrővizsgálatok szükségességéről. Előre is gondolkodhatsz, vizsgáltasd meg magad a fáziskontraszt mikroszkópos élővércsepp-analízis módszerével.
 
Savas mellékhatás
Az élővércsepp-analízis megfelelő módszer arra, hogy még lappangó formában felismerhetővé válhassanak súlyos betegségek, mint például a rák vagy a cukorbetegség. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolnod, a túlsúlyosság, az allergiák, a fertőzések pontos megállapítására is kiváló módszer.
A vér vizsgálata a mikroszkóp felfedezésével egyidős, az eljárások azonban nagyon eltérőek lehetnek. Dr. Robert O. Young világhírű amerikai sejtbiológus, mikrobiológus 25 éves kutatómunkájával bebizonyította, hogy a legtöbb betegség mögött egy közös alapvető ok rejlik: a test elsavasodása. A test nem tolerálja a túlzott savas eltolódást, és hajlamossá válik a különféle betegségekre, sőt, maga állítja elő a kórokozókat. Ez a teljesen új szemlélet alapvetően megkérdőjelezi a mai hagyományos biológia téziseit, amely teljesen más okokra vezeti vissza a betegségeket.
 

Tudtad?
Dr. Young kidolgozott egy speciális vérelemzési módszert, amelynek erőssége, hogy a nehezen diagnosztizálható panaszok okait deríti fel, így lehetőség nyílik a vizsgálat során, testre szabott terápiás terv elkészítésére, ami személyre szabottan a beteg szervezetének sajátos szükségleteihez igazodik.
 
Egy csepp vér
Dr. Lerner Péter belgyógyászszerint az élővér-analízis jelentősen különbözik az egészségügyi intézményekben általában ma végzett vizsgálatoktól, amelyek főleg a különböző sejtek mennyiségét, arányát írják le. A hagyományos vizsgálati eljárások kémiailag megváltoztatják, míg a Dr. Young-féle eljárással a vér élő, „eredeti” állapotában kerül elemzésre. A cél éppen az, hogy úgy nézzen ki, ahogy a testen belül van, mert ez alapján világosan látszanak az ideálistól eltérő folyamatok, tendenciák.
 
Górcső alatt
1.    MI VAN BELÜL?
-baktériumok
-élesztőgombák
-penészgombák
-megfelelő mennyiségű „jó zsírok” és olajok
-fennáll-e ásványianyag-hiány
-van-e túlzott, ereken belüli véralvadás
-savkristályok
-paraziták
-nehézfém-szennyezettség
-vagy bármilyen más, sejtszintű károsodás.
 
2.    Mivel az élővér-analízist sok minden befolyásolja – például, hogy mennyi
folyadékot fogyasztottunk előtte, mit ettünk az elmúlt néhány nap során –, összevetésre kerül a másik, úgynevezett száraz vérminta vizsgálatával.
 
3.    A szárazvér-analízis során a baktériumok, élesztőgombák jelenlétéből, valamint az
étrendből, életmódból, anyagcseréből származó savas végtermékeket, és ezek testen belüli elhelyezkedését vizsgálják. Legnagyobb előnye, hogy értesülhetsz olyan problémáról is, amelyek a szövetekben, szervekben még nem jelent meg, de a vér változásai már jelzik ezt.
 
Fontos!
Ha időben felismered, megelőzheted a komolyabb problémák kialakulását. A véred átvizsgálásával az is megállapítható, hogy milyen egyéni változtatásokra van szükséged, hogy elkerüld a betegségek kialakulását.
 
Dr. Robert O. Young, világhírű sejtbiológus, a nagysikerű pH csoda könyvek szerzője, 2010 tavaszán Budapesten nyilvános szemináriumot tart, amelynek segítségével bárki elindulhat a cukorbetegségből való felépülés útján! A rendezvényen hazai hírességek is beszámolnak javulásukról, akik dr. Young segítségével szálltak szembe cukorbetegségükkel. A jegyek egyben ajándékkuponok is!
 
 
Szöveg: Egedi-Kovács Melinda, fitt.promóció

 

b4d8f518-4ce2-416c-a67e-da33396effb7