Nyáron Reebok Tone termékeivel

Ki ne szeretne olyan tökéletes alakra szert tenni, mint amilyen Eva Mendesé? A Reebok forradalmi technológiájú új cipőkollekciója segít, hogy a hőn áhított alakot most könnyebben elérd; akár mindennapi tevékenységeid végzése közben, akár az edzéseid hatékonyabbá tételével!

Sokan és sokszor álmodoztunk már arról, hogy milyen jó lenne az otthoni és munkahelyi teendők közben egyúttal szépülni is, esetleg az edzésre fordítható szűkös időnket még hatékonyabbá tenni. Bármilyen hihetetlennek hangzik is, az álom immár valósággá vált: a megoldást a Reebok Tone cipői jelentik, amelyek nemzetközi sikerek után már itthon is kaphatók. De először is lássuk, hogyan képesek erre a nem mindennapi feladatra ezek a különleges cipők?

Mi a Reebok Tone cipők titka?
A megoldás alapelve igen egyszerű: miért ne végeznénk a mindennapi mozgásokat vagy a megszokott edzőtermi gyakorlatainkat kicsit nagyobb erőbedobással? A Reebok EasyTone, TrainTone és RunTone cipők talpába – a fitnesztermekből ismert egyensúlyozó labdákhoz hasonlóan – egyensúly-szabályozó légkamrákat építettek. A légkamrákban mozgó levegő által keltett kisfokú instabilitás a szokásosnál keményebb munkára kényszeríti az izmokat, így azok minden lépéssel, minden mozdulattal jobban formálódnak a Tone cipők viselése során.

A világ neked is lehet gömbölyűbb!
Aki Hollywood ünnepelt színésznőjéhez, Eva Mendeshez hasonlóan kipróbálja ezeket a cipőket, azonnal érezni fogja, hogy valami nincs rendben – vagy ha úgy tetszik, nagyon is rendben van, hiszen máshogy kezd el járni, az izmok új életre kelnek. „Jobban érzem magam, ha jó formában vagyok, és ez az, amit szeretek a Reebok EasyTone-ban: egyfajta pluszt ad a mindennapi tevékenységeimhez. A forgatással és utazással eltöltött hosszú napok alatt nem mindig jut idő egy kiadós edzésre, ki kell használni azt a kevés lehetőséget, amit lehet, ezért szeretek az EasyTone cipőmben túrázni vagy kutyát sétáltatni” – árulta el mindig tökéletes alakjának egyik titkát a színésznő.

Hozz ki többet az edzéseidből is!
A Reebok kollekciójában a mindennapi viseletre szánt EasyTone cipő mellett megtalálható RunTone és TrainTone cipőket kifejezetten kocogásra és futásra, illetve fitnesztermi edzésre fejlesztették ki a mozgásformák sajátosságainak megfelelő légkamraszerkezettel. A speciális talpkialakításnak köszönhetően a futás és az edzés közben végzett gyakorlatok biztonságosak, mégis a megszokott intenzitású mozgással most még hatékonyabb eredményeket érhetünk el!

A hozzád legközelebb eső üzletek listáját pedig itt találod: http://www.reebok.com/HU/easytone-retail-locator
fitt.promóció