Akár a magazinok címlapján pózolva, akár a legújabb film premierjén a vörös szőnyegen lépkedve, a káprázatos mosoly nélkülözhetetlen kellék, amelyet a sztárok a lehető leghatásosabban használnak arra, hogy felhívják magukra a figyelmet és mindenki mást túlragyogjanak. A nagyszerű hír az, hogy mindannyiunk számára elérhető a lélegzetelállító mosoly, amely bárhol képes mindent beragyogni.

Sztármosoly: otthon is!
Ahhoz, hogy mosolyod olyan legyen, mint egy címlaplányé, anélkül hogy drága fogfehérítő kezeléseken vennél részt, fontos, hogy megfelelő módon gondoskodj szád higiéniájáról, rendszeresen keresd fel fogorvosod, valamint megfelelő szájápolási termékeket használj.

A Blend-a-med fehérítő fogkrémek sikerén felbuzdulva, a márka kifejlesztette az új 3D White Fresh fogkrémet, amely mind a fogak fehérségét, mind pedig a frissesség érzését biztosítja számodra a páratlan mosolyért. Az új fogkrém kétféle ízben kapható: Extreme Mint Kiss és Cool Water.s.

blend_amed
A forradalmi Hydra-Fresh™ technológia és a 3D White Fresh fogkrémben lévő fehérítő szemcsék hatékonyan fejtik ki hatásukat a fog felületén, a nyelven és a fogínyen egyaránt, hogy a 6x hosszabban* tartó frissesség érzését nyújtsák, valamint hogy a fehér fogak nyújtotta alapvető magabiztosságot biztosítsák számodra, mintha csak a kifutón lennél. A fogkrém az elszíneződések fellazítását végző összetevőket, valamint gyengéd szilikátot tartalmaz, amelyek polírozzák a fog felületét, így ragyogó mosolyt, természetes fehér fogakat eredményeznek.

Egyik szépségápolási rutin sem lehet teljes megfelelő fogkefe használata nélkül. Az Oral-B 3D White Fresh fogkefe olyan sörtékkel rendelkezik, amelyek kehely formájú kialakításuknak köszönhetően hatékonyan tartják magukon a fogkrémet és tisztítják meg a fogakat az elszíneződésektől; beépített nyelvtisztítója pedig – rendszeres használat esetén – felfrissíti a leheletet.

Tippek a fehérebb fogakért és a friss leheletért
Egy alapos szájápolási rutin csodákat művel mind a fehér fogak, mind pedig a friss lehelet tekintetében. Vannak azonban bizonyos ételek és italok, amelyektől érdemes tartózkodnod ahhoz, hogy egész este magabiztosságot sugározhass. Ha egyes ételek darabkái a szádban maradnak, a baktériumok elszaporodnak, és ez kellemetlen leheletet eredményezhet.
• Igyál sok vizet, amely segít eltávolítani szádból az esetleges ételmaradékokat.
• Moss fogat és használj fogselymet legalább naponta kétszer!
• Ne egyél nyers hagymát vagy fokhagymát, mivel ezeket nehéz lebontani, ezért ízük hosszabb ideig marad a szádban.
• Ne diétázz szélsőségesen, mivel a kellemetlen leheletet okozhatja a kémiai anyagok gyors lebomlása is.
• Ne fogyassz túl sok aszalt gyümölcsöt, édességet és más ragadós ételt, amely megtapadhat a fogak között.
• Ha fogaidat a megfelelő fogkrémmel naponta kétszer (de inkább háromszor) alaposan megmosod, máris sokat teszel leheleted frissessége érdekében. Természetesen egy különleges tervezésű, nyelvtisztítóval ellátott fogkefe szintén fontos az üde lehelet eléréséhez.

*a Blend-a-med Complete 7 Mild Mint fogkrémmel összehasonlítva