Elfoglalt vagy, és nincs időd arra, hogy kalóriákat számolgass? Nem akarsz még egy kütyüt, ami csak egy dologra jó? Akár az irodában is jólesne félóra jóga? Ezeket a célokat ma már könnyen elérheted egy olyan eszközzel, ami amúgy is mindig nálad van: a telefonoddal! Válaszd a legújabb okostelefonok egyikét, és használd a számtalan fitt alkalmazást!


Iroda és edző egyben: Nokia E7
A Nokia új üzleti okostelefonja, a Nokia E7 segítségével bárki zsebre teheti irodáját, hiszen minden szolgáltatás adott, amely a zökkenőmentes mobil munkavégzéshez elengedhetetlen.

LEGYÉL FITT A TELEFONOD SEGÍTSÉGÉVEL!
• Az Ovi Áruházból letölthető Sports Tracker alkalmazással rögzítheted, hogy aznap épp hány kilométert kocogtál vagy bicikliztél, és mindezt meg is oszthatod akár a Facebookon keresztül is.
• A FoodInfo alkalmazással utánanézhetsz, hogy az adott étel mennyire hizlal, vagy éppen mit tartalmaz. Ha pedig speciális diétán vagy, az alkalmazás azt is megmutatja, mi az, amit fogyaszthatsz.
• A Yoga Trainer alkalmazással akár otthon vagy az irodában is jógázhatsz!  
• A Wellness Diary alkalmazás segítségével rendszeres, a napi szintű aktivitásodat, illetve a hosszabb távú céljaidat is tudod rendszerezni. Sőt az alkalmazást akár saját személyi edzőként is használhatod!
• A Fitness Builder alkalmazással összeállíthatod saját edzésterved és nyomon követheted a fejlődésed is.
www.nokia.hu

sony
Sony Ericsson Xperia arc – futni nem fog helyetted, de minden mást megcsinál!
Az új Xperia™ arc a megjelenítés mestere: képernyője ragyogó látványt nyújt, a beépített HDMI-csatlakozó különleges multimédia-élményt kínál: akár televízión is HD minőségben élvezhetők az elkészített képek és videók. Az Xperia™ arc a legújabb, 2.3-as Android™ platformmal érhető el.

LEGYÉL FITT A TELEFONOD SEGÍTSÉGÉVEL!
Edzés, egészséges életmód? Irányítsd ezeket a kezedből!
Az Xperia arc az eddigi legvékonyabb androidos készülék a piacon, így könnyedén a zsebbe csúsztatható, és nem akadályoz edzés közben sem. A Google Android Marketen több mint 100 000 alkalmazás közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, köztük több tucat fitnesz applikáció is található.
Az Xperia telefonokra pár kattintással, ingyenesen érhető el
• kalóriaégetést számon tartó (Calorie Counter),
• pulzusmérő (Instant Heart Rate) és
• étrendszabályozó (Diet & Food Tracker) alkalmazás is.
www.sonyericcson.hu