A legnagyobb márkák is köszöntik a tavaszt: új illatokkal, új színekkel töltik meg neszesszerünket. Fedezd fel a legújabb árnyalatokat, és élvezd te is a legszebb évszakot!


Új összetétel: megújult az Estée Lauder Pure Color Lipstick
A már jól ismert rúzsok ezentúl két új összetételben, Pure Color Long Lasting Lipstick és Pure Color Crystal Lipstick néven kaphatók. A széles paletta minden alkalomra és minden sminkhez tökéletes megoldást nyújt, akár enyhe, akár erőteljes, merész színre vágysz. A különleges összetételű rúzsok maximális színhatást, páratlan fényt és tartós viseletet biztosítanak.

loreal_paris_loreal_pirositoloreal_puderloreal_szajfeny
A titkok kertje
A L’OREAL PARIS a Titkok Kertjébe invitál bennünket, ahol az egzotikus virágok buja színeivel kelthetjük életre arcunkon az érzékiséget. Az idei szezonban az ajak a hangsúlyos, de fontos szerepet kap a titokzatosan, rafinált megoldásokkal kiemelt tekintet is. Az orchidea természetes hamvassága, a tigrisliliom merész csábítása, a rózsa krómosan hűvös, ám frissítő édessége, valamint a szenvedélytől túlfűtött fukszia uralja az idei kollekciót. Természetes elegancia, letisztult tónusok, ellenállhatatlan érzékiség mesterfokon!

lorealloreal_
Koromfekete pillák
L’ORÉAL PARIS VOLUME MILLION LASHES EXTRA BLACK hathatósan dúsítja a szempillát: most még feketébb és vastagabb.

maybelline_
Vadmacska tekintet egy pillanat alatt
A MAYBELLINE VOLUME EXPRESS COLOSSAL CAT EYES szempillaspirál pillanatok alatt csábító vadmacska tekintetet varázsol: speciális keféjének és kollagén formulájának köszönhetően dús, hatalmas pillákat eredményez.

dkny_dkny
JUICED – zamatos illatok a DKNY-tól
A DKNY a Be Delicious két újabb változatával köszönti a tavaszt: a BE DELICIOUS BE JUICED a New York-i alma zamatos nektárját, a FRESH BLOSSOM JUICED a virágok édes harmatát idézi. A Be Delicious illatokra jellemzően zamatos új JUICED illatok frissessége és fénye energiával tölt fel bennünket az elkövetkezendő meleg napokra. Keresd az alma alakú Be Delicious üveget!