Kész, tűz, nyár!

Hozd formába magad a nyáron egy új technológiával! Egyre többen elkötelezett hívei az egészséges életmódnak, odafigyelnek a táplálkozásukra és a fittségi szintjük fenntartása érdekében szakítanak időt a mozgásra is. De mi van akkor, ha csak kevés szabadidőd van, mégis szeretnél jól kinézni az új fürdőruhádban?

 

Próbáld ki és a hírességek már jól bevált edzésmódszerét a gyorsulási tréninget. Ez az új technológia és edzésmódszer már olyan hírességeknek segített, mint az álomtestnek nevezett Elle Macpherson, Cindy Crawford vagy a modell Zimány Linda és Dukai Regina.
 A gyorsulási tréning egyszerű: csak vedd fel a pózokat a gépen úgy, mint ahogy a képeken látod. Az itt bemutatott gyakorlatok a női zónákat célozzák meg – hasizom, mellizom, karizom, comb, fenék –, és a megfeszített izmokban a vibráció aktiválja a tested természetes izomreflexeit. Ezáltal az izmaid 98%-os munkát végeznek, ami jóval több, mint a hagyományos edzőtermi gyakorlatoknál. Egy edzés körülbelül 25 percig tart, így a lehető legrövidebb idő alatt elérheted céljaidat fittséged és alakod formálásában, a jó kondíció elérése és a testzsír csökkenése már 3-4 hét elteltével jelentkezik. A módszer minden életkorban és minden fizikai képesség esetén alkalmazható. Gyógytorna jellegű ízület- és gerinckímélő edzést is tarthatsz a gépen. 
 

Néhány rövid edzés hetente, amivel egy egészséges életstílust tudhatsz magadénak, formálhatod és fejlesztheted izomzatod, zsírt égethetsz és csökkentheted cellulitod. A Power Plate® vibrációs technológiát már több mint 120 országban használjak a világon, nemcsak élsportolók.

Legyen új kihívás az életedben!

power1power2

 

 

 

 

 

power2_1power2_2

 

 

 

 

 

power3_1power3_2

 

 

 

 

 

 

 

 

power4_1power4_2

 

 

 

 

 

 

 

power5_1

 power5_2

 

 

 

 

 

 

Ez az edzésmódszer tökéletes megoldást nyújt, ha elfoglalt vagy, de szeretnél jól kinézni és jól érezni magad, de nincs mindig időd edzőterembe menni.

Ingyenes próbaedzés!
Legyen új kihívás az életedben!
Most minden fitt.info olvasó, aki magával hozza a fitt.info magazint, kipróbálhatja a gyorsulási tréninget.
Keresd fel a Bp. V.ker. Alkotmány u. 16. központot, jelentkezz be a 06-1/354-0145 számon és próbáld ki milyen vidám, könnyű és hatékony ez az edzés.
További gyakorlatokat és az edzésprogramokat a www.power-plate.hu-n olvashatsz