Izgalmas: neki is!

Nincs kiábrándítóbb, mint az unalomba fulladt randevú. Pedig a csapda könnyen elkerülhető, csak egy kis emberismeret, empátia és kalandvágy, na meg fantázia kell hozzá. Ha ez utóbbi hiányozná, próbáld ki tippjeinket, és élj át emlékezetes nyári napokat – és éjszakákat!

 

A férfiak és a nők nem egyformák – ezt régóta tudjuk. Máshogy látjuk a dolgokat, máshogy kommunikálunk és mást tartunk érdekesnek. Éppen ezért valószínűleg a tökéletes és izgalmas nyári randiról sem ugyanaz az elképzelésünk. A romantikus piknik jó ötletnek tűnhet – de ha azt reméled, hogy felpörgetheted egy férfi fantáziáját a francia sajttal és száraz fehérborral töltött fonott kosárral, valószínűleg tévedsz! Ugyanez lehet a helyzet a vízparti sétával, a kerékpározással, naplemente-bámulással és a hasonlóan unalmas randiprogramokkal.
Igazán szeretnéd felébreszteni a szenvedélyt? Akkor abból indulj ki, hogy a férfiak célratörők és az adrenalin (tesztoszteron) hajtja őket. Akárcsak egy akciófilmben, az igazán jó randinál nem hiányoznak az izgalmas fordulatok és az újdonság. Ha ilyet szervezel, sokkal gyorsabban közel kerülhettek egymáshoz.
Miért? A közösen átélt kihívások, az akadályok legyőzése összeköt benneteket és valóban összetartozó párnak érzitek majd magatokat. Lássuk, mi az, ami unalmas, és hogyan teheted izgalmasabbá.

Az unalmas megoldás: vacsora egy kávézó teraszán
A nyerő változat: a piactól az ágyig
Az ízletes étel olyan, akár a szex. Minél többet kapsz belőle, annál többet kívánsz. A közös főzőcske a férfiak többségét lázba hozza. Legyen ez a randi tökéletes kombinációja a piaci bevásárlásnak és a sütésnek-főzésnek. Válassz egy nyugis szombat délelőttöt: a lakoma hozzávalóit megvásárolhatjátok egy kistermelőnél vagy a közeli piacon. Nem kell sztárséfnek lennetek, hogy egy hagyományos fogást izgalmas menüvé varázsoljatok. Ne hagyjátok ki a fehér mustárt, a paradicsomot és a különleges sajtokat. Már csak a zsírszegény marhahúst kell beszereznetek és indulhat a vágykeltő vacsora.

Az unalmas megoldás: reggelizzünk együtt
A nyerő változat: egy remek grill étterem
Jobb, ha tudod, hogy a férfiaknak a reggeli csak a táplálkozásról szól és nem lelkesednek érte, hogy egy zsúfolt cukrászdában vagy bisztróban kávét szürcsöljenek. Ehelyett válaszd az ebédet egy hangulatos grill étteremben, lehetőleg olyanban, amelyikhez kerthelyiség is tartozik, és ínyencségek közt válogathattok. Ha előrelátón kideríted, hogy a kiszemelt étterem megfelel az elképzeléseidnek, még a legszűkszavúbb jelölt is hajlandó lesz egy kis beszélgetésre.

Az unalmas megoldás: heverészés a napon
A nyerő változat: áztassátok el egymást
Kíváncsi vagy, hogy mutat fürdőruhában és te is megmutatnád az egész téli edzés eredményét? De ahelyett, hogy csak a napon hevernétek, adagolj egy kis adrenalint is! Készülj fel ötletekkel! Még soha nem szörföztetek? Béreljetek egy deszkát és lökjétek egymást a hullámokba. Megőrül a sebességért? Válasszátok a vadvízi evezést, és félúton álljatok meg egy piknikre.

 

nyari_program 

 Az unalmas megoldás: menjünk kocogni a parkba!
A nyerő változat: irány a kalandpark!
Nem véletlen, hogy a férfiak megőrülnek a videojátékokért, amelyekben lovagló, lövöldöző akcióhősnők szerepelnek: őket igazán csábítónak találják. Itt az ideje, hogy belőled is előbújjon a rejtőzködő Lara Croft. Egy kalandparkban párod valódi férfinak érezheti magát, ha a kihívást jelentő helyzetekben a segítségét kéred. A veszélyhelyzetek felturbózzák a dopaminszintjét, ez pedig felkelti a szexuális étvágyát. Téged sem kell félteni, hiszen az izgalmas feladatok már húsz perc után a nőknél is fokozzák a nemi szervek vérkeringését. Keress az interneten egy izgalmasnak ígérkező kalandparkot.

Az unalmas megoldás: nézzük meg a naplementét
A nyerő változat: inkább fessétek le
A leghíresebb festőket mind megajándékozta a sors a nagy szerelemmel. Érthető, hiszen a vászonra varázsolt színek felszabadítóan hatnak a férfiakra. Itt az idő, hogy te is szabadon engedd a párodban rejtőző művészt. Vásárolj néhány vásznat a művészboltban – igazán nem túl költséges befektetés – és vegyél egy festékkészletet, ecseteket és egy lepedőt. A paletta lehet akár egy pizzásdoboz kartonja is. Ragadj meg egy lámpást, egy rovarriasztó spray-t, egy pizzát útravalónak, és másszatok fel egy dombra a felszereléssel. Mire lemegy a nap, fejezzétek be az utolsó ecsetvonást a képen. Már csak meg kell várni, míg megszárad a festék, mielőtt hazaindulnátok. Ez az a pont, mikor a randi elérkezett a második felvonáshoz. Mi lesz a következő kellék? A lepedő? A csillagos ég? Rátok van bízva a megoldás!

Szöveg: Galgóczi Dóra