Nem csak azért, mert nyáron több látszik belőled:
a kényeztetés mindig jár neked! Próbáld ki a nyár újdonságait, és vond magadra mindenki figyelmét!

 

 

 

 

 

 

 

 

ÉRZÉKI BŰVÖLET
A La Prairie luxus aromaterápiás Cellular Energizing testápoló család tagjai – testpermet, tusfürdő és testápoló, lélekemelő illatukkal, bőrfiatalító és bőrápoló összetevőikkel kényeztetnek.

La Prairie Cellular Energizing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TITOKZATOS ÉS KACÉR
A budoár stílust követi a Maybelline New York COQUETTE BOUDOIR nyári smink kollekciója, mely a titokzatos női érzékiség és az erotika által körüllengett sejtelmes báj megjelenítője. Nappal légy érzéki, kifinomult, légiesen könnyed, akár egy balerina, nyárestékre pedig titokzatosan sikkes, mint egy vadmacska.

estee

estee_bronze

 

 

 

 

 

 

 

 

BRONZISTENNŐK KORA
Engedd, hogy Estée Lauder legújabb Bronze Goddess sminkkollekciója a mediterrán térségbe repítsen! A Riviéra pazar nyári rezidenciáinak színei és atmoszférája, a medencék hűs vízét, a strandok homokjának melegét és a napsugarak forróságát idézik. A színek csillámló és ragyogó árnyalatai az aranyló bőrű istennők csáberejével ruházzák fel viselőjüket. A Bronze Goddess Soleil maga a palackozott napfény – üdítő, egyszerű, mégis fényűzően kifinomult, szikrázó és nőies.

 

L’Occitane Sun Verbena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KIROBBANÓ ENERGIA
A kifejezetten nyári napsütésben való viselésre kifejlesztett L’Occitane Sun Verbena, a benne lévő friss és védelmet nyújtó formuláknak, valamint az organikus korzikai verbéna kivonatnak köszönhetően sugárzó és varázslatos illatot hagy a bőrön.

L’Oréal Paris

L’Oréal Paris

L’Oréal Paris

L’Oréal Paris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PERZSELŐ ÉRZÉKISÉG
A nyári szezonra a L’Oréal Paris titokzatos, perzselően érzéki stílust irányoz elő: szexi, káprázatos és energikus, ugyanakkor friss sminkekkel. A kollekciót az áttetsző színgazdagság, a vakmerő stílusok és a színek élénksége jellemzi, a textúrák kifinomultsága ösztönzően bátorít a játékos kísérletezésre.