„Egy ütemre dobban a szív”

Snow Andrea maratoni futó, aki azon dolgozik, hogy új jótékonysági formát honosítson meg Magyarországon. Így ír a törekvéseiről:
“A maraton a hosszú távú futások ékköve. Nem elég indulni a versenyen, el kell jutni a célig… Egy jótékony cél támogatásával eljutni a célvonalig az egyik leghatalmasabb feladat, amelyet életed során teljesítesz. Növeld a tétet, légy az első, aki másokra is figyel, felelj meg a kihívásnak! Fuss jótékony célért – futásoddal támogatass egy jó ügyet!
Ajánljuk a könyvet:
-Futóknak, akik most ismerkednek a maratonnal.
-Tapasztalt futóknak.
-Középszinten futóknak.
-Atlétáknak.
Kötelező olvasmány azoknak, akik rendkívüli teljesítményre vágynak, és mindazoknak, akik készek tenni jótékony célok érdekében.”
www.alexandra.hu

 

konyv_homeopatia

 A szelíd gyógymód nagykövete Magyarországon

Immár 15 éve van jelen a magyar piacon a piacvezető homeopátiás gyógyszergyár, a Boiron, ennek alkalmából látogatott ide Michéle Boiron, akinek könyve, a Bevált homeopátiás ajánlások gyakori problémákra itthon is megjelent. A homeopátia ma már az egész világon 400 millió ember problémáira nyújt megoldást, és nálunk is egyre népszerűbb. A gyógyszerész homeopata könyve laikusoknak is segít a megfelelő szerek kiválasztásában.

 

 

 

 

konyv_vagi

A Mit (t)egyek, hogy lefogyjak?

Olyan könyv, melynek segítségével nem lehet hatalmas túlsúlytól megszabadulni néhány hét alatt, azt sem ígéri, hogy a tévé előtt ülve is sikerül, sőt, azt sem, hogy elég mindössze egy doboz kapszula a célért. A könyv szakértői garantálják azt, hogy a hiteles és ésszerű tanácsok hosszú távú, biztos eredményt fognak nyújtani. Nem ígérik, hogy semmit nem kell tenned, de a befektetett energia többszörösen megtérül, hiszen az egészségedről van szó, amit csak hozzáértően szabad gondozni.