A spanyol művészeti- és kultforradalom, a movida madrlieña egyik vezéralakja, Agatha Ruiz de la Prada tervezte a NESCAFÉ® Dolce Gusto® legújabb kávégépeit.
A NESCAFÉ® Dolce Gusto® kávégépek nem csak a kávé, hanem a dizájn szerelmesei számára is a legjobb választást jelentik. A 15 bar nyomásra képes gépekkel a kapszulákba zárt minőségi alapanyagokból kávéházi minőségű kávét, kakaót vagy forró csokit készíthetünk, a formatervezett gépek közül pedig minden háztartásba kiválaszthatjuk a leginkább odaillő darabot.
A készüléknek most a spanyol tervező, Agatha Ruiz de la Prada álmodott új kétféle színes, vidám ruhát. A kávégépek így a spanyol dizájner vibráló, életteli színeivel és mintáival várják reggel a konyhába érkezőket. Az egyedi dizájnú Piccolo a konyhát különleges helyé varázsolja: a reggeli „kötelező” adag koffein helyett egy csésze aromás, friss, habos életöröm jár annak, aki ezt a gépet tudhatja magáénak. A kétféle mintával készült dizájner darabok küldetése a konyhát a lakás sugárzó központjává tenni, ahonnan egy tökéletes kávéval csodálatosan indul a nap. (x)