Teljes megújulásra vágysz? Mi tarthat vissza? Felejtsd el a sötét hónapokat, a fűtés okozta szem- és bőrproblémákat, és frissülj fel! Ha időben nekilátsz, akár egy hétvégi wellnessprogramot is beiktathatsz: otthon!

{idozito2}


FESZESEBB ÉS STRIA-MENTES BŐRT SZERETNÉL?
A megújult BABÉ Anticellulitisz krém-gél különleges összetevői, zsírégető hatásuk révén látványosan formálják az alakod. A BABÉ Terhességi – és hízási-, fogyási – csíkok elleni krém a súly- és izomzat-változással együtt járó striák hatékony elhalványításában segít. A BABÉ termékek kaphatók a gyógyszertárakban és a www.eventuspharma.com webáruházban.

 

 


WELLNESS A SZEMNEK
Gyakran ég, szúr, elfárad a szemed egy fűtött, mesterségesen megvilágított helyiségben töltött nap után? Problémádra van megoldás! A Systane Ultra nedvesítő szemcsepp azonnali és tartós megkönnyebbülést nyújt a száraz szem kellemetlen tüneteivel szemben. A saját könnyet újjáépíti, így kiterjesztett védelmet nyújt a szemfelszín számára. Becseppentéskor nem okoz homályos látást, kontaktlencsével is használhatod. Felbontástól számítva fél évig felhasználható!


KIPIROSODÁSRA, ALLERGIÁRA HAJLAMOS A BŐRÖD?
Az ALLERGIKA szemkörnyék-ápoló krém gyors és megnyugtató elsősegélyt nyújt az allergia vagy a hideg szeles idő okozta átmeneti bőrpír esetén. A teljes légmentességet biztosító adagolófejnek köszönhetően a krém nem oxidálódik, illetve nem kerülnek bele szennyeződések a használat során, így készítmény tartósítószerek nélkül is hosszan megőrzi kiváló minőségét.

 MÉG TÖBB HIDRATÁLÁST A BŐRÖDNEK!

A megfelelő hidratálás nélkül a bőr élettelenné és fakóvá válik. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a testünk minden porcikáját megfelelően ápoljuk. Ebben segít a Nobel-díjas kutatásra épülő Eucerin® AQUAPorin termékcsalád legújabb tagja, a könnyű állagú AQUAporin ACTIVE Frissítő testápoló!

 

PUHA, SIMA ARCBŐR
Az új Gillette Fusion ProGlide borotva a Gillette legvékonyabb pengéivel segíti az akadálytalan siklást, mely minden férfi számára megkönnyíti a borotválkozást, így még gyorsabban és kényelmesebben válhatnak jól ápolttá.