Itt az idő a váltásra: egészséges ételek, egészséges szokások és egy lendületes tavasz vár. Próbáld ki és érezd a különbséget!

{idozito3}

HiPP Gabonás Gyümölcsök kicsiknek és nagyoknak
A HiPP Teljes kiőrlésű gabonás gyümölcsök ízletes gyümölcsdesszertek a család valamennyi tagjának.
A biogyümölcsökből, teljes kiőrlésű gabona hozzáadásával készült termékek laktatóak, rosttartalmuk hozzájárul az egészséges emésztőrendszer fenntartásához. Alacsony kalóriatartalmuk miatt nemcsak babák, hanem az egészséges életmódot követő felnőtteknek is fogyaszthatják. Újdonság a termékcsaládban a Hipp Sárgadinnyés alma banánnal és babakeksszel.
www.hipp.hu

NEM A SÚLY A LÉNYEG
Ahhoz hogy jól érezzük magunkat, és jól nézzünk ki, nem feltétlenül kell súlyt veszítenünk.
A Pharma Nord Bio-Slim Duo fokozza a zsírpárnák eltűntetését, de segít fenntartani – és növelni – az izomtömeget. Ezáltal javítja a zsír-izom arányt, így alakod izmosabbá és feszesebbé válik.

Keverőtál digitális mérleggel
Idáig nem szerettél méricskélni? A Tchibo intelligens keverőtálja grammonként megmutatja, miből mennyit használtál. Így már könnyen nyomon követheted a kalóriák számát is.
www.tchibo.hu

VILÁGÚJDONSÁG
Otthoni önellenőrzés laboratóriumi pontossággal
Többéves kutatási és fejlesztési munka eredményeként a 77 Elektronika Kft. saját fejlesztésű, legújabb kapilláris elven működő vércukormérő készüléke klinikai laboratóriumi mérési pontosságot tesz lehetővé a betegek számára. A minél tökéletesebb anyagcsere-egyensúly eléréséhez fontos, hogy az otthon használatos vércukormérő készüléken mért eredmények eltérése minél kisebb legyen a laboratóriumi eredményekhez képest, hiszen így hatékonyabban kezelhető a betegség, a szövődmények kockázata pedig tovább csökkenthető.
www.e77.hu