A DFT FMX és a Crazy Evils SE szervezésében elindult egy rendezvénysorozat, mely összehívja hazánk amatőr- profi Freestyle Motocross, BMX, Mountain Bike, Motocross és Pitbike versenyzőit.

 

 

A tavalyi év sikerein felbuzdulva idén több neves eseményen is képviselteti magát a csapat:
• A Rendezvénysorozat első állomása Monor lesz, 2012. május 5-én.
• A második helyszín Gyula 2012. július 21-én,
• majd a rendezvénysorozatra a balatonszemesi dirt pálya és szivacsgödör teszi fel a pontot 2012. augusztus 18-án.

  

A rendezvény célja, hogy összefogja a „dirt-sportok” rajongóit, és helyszínt biztosítson a fiatal tehetségek fejlesztésére. A WE LOVE DIRT sorozat olyan családias programot hozott létre, ahol egy helyen találkoznak profi versenyzők, tanulni vágyó fiatalok és a laikus nézőnek is betekintést enged, arra, hogyan kell legyőzni egy kétkerekűvel a gravitáció törvényeit.

 Hiszünk benne, hogy létezik egy nap, egy pálya, és egy érzés, ahol mindenkinek felejthetetlen élményt tud nyújtani a WE LOVE DIRT csapata! Légy részese!

 A WE LOVE DIRT csapata úgy gondolta, itt az ideje, hogy a hölgyeket is bevonja a technikai sportok élvezeteibe. Szeretnénk, ha nem csak a körbe-körbe motorozó, levegőben ugráló férfiakat néznék a sportban, hanem ők maguk is részesévé válhatnának a hangulatnak.
Így idén először elindul a 2012-es Miss Dirty szépségverseny, mely nem az átlagos szépségversenyek hangulatával jelenik meg!
A verseny hoszteszmunkát is magába foglal, így a jelentkező lányok megismerkedhetnek a versenyzőkkel, a szervezőkkel és a nézőkkel. Így esélyük nyílik rá, hogy ne csak egy poros, olykor sáros pályát lássanak maguk előtt, hanem a sár és por mögött megbújó érzést is: a lehetetlen nem létezik!
Be szeretnénk mutatni, hogy a hölgyeket is megbabonázhatja a motorok felbúgó hangja, és nekik is gyorsabban verhet a szívük, ha egy járgányt (no és pilótáját) látják akcióban.

 Jelentkezz te is!
18-30 év közötti vagány csaj vagy?
Nálunk nem tabu a tattoo és piercing,
a fő, hogy a kisugárzásodtól leálljanak a motorok, és lemerevedjenek a bringások lábai!
Olyan hölgyeket várunk, akik megpróbálnának hostessként is helytállni, segíteni.

 A versennyel járó előnyök:
1. pénzdíj,
2. divatos DC ruhák,
3. profi fotós által készített portfólió.
+  A szerencsések velünk jöhetnek a WE LOVE DIRT versenyeire és kiállításaira is, és megismerhetik Magyarország legmenőbb dirt versenyzőit, akikkel lehetőség van a portfólió színesítésére is.

 A WE LOVE DIRT hivatalos sminkes és fodrász csapata a NYIKHAJ végig rendelkezésére áll, hogy a versenyzők legjobb formájukat mutathassák a közönségnek!

 Jelentkezz a www.welovedirt.hu oldalon, ahol a regisztráció után egy casting következik, mely egyenes út a döntő felé!

 Természetesen a szórakoztatás is a fő céljainkhoz tartozik, így minden eseményen táncbemutató, kiemelt DJ-k és zenekarok, mint a Dj Q-cee & Dj Dugó (Vinyl Warriorz), Trash Inside, No More Gravity, kaszkadőr show-k, tűztáncosok, testfestők, esti pirotechnikás Freestyle Motocross bemutató adja meg az alaphangulatot.