Megérkezett az ÚJ NIVEA FOR MEN PURE IMPACT TUSFÜRDŐ

A férfiak számára a zuhanyzás sokáig kötelező napi feladatok egyike volt. Mára azonban mindez megváltozott: manapság a tusolás napi rutinjuk részévé vált. Előszeretettel állnak a zuhany alá reggel, egy fárasztó nap végeztével, vagy egy kemény edzést követően, hogy felfrissítsék testüket és lelküket.

 

 

Prémiumminőségű tusfürdők
Az új NIVEA FOR MEN tusfürdők ötvözik a NIVEA legendás bőrápolási szaktudását a férfias megjelenésű termékcsomagolással, amelyek nem utolsósorban kíméletesek a természeti erőforrásaink felhasználásával szemben is.
A flakon új szögletes kialakítása és friss, fiatalos színe azonnal kiemeli a terméket a tömegből. Az oldalán elhelyezett bemélyedések segítségével könnyebb megfogni még a zuhany alatt is, a lapos kupaknak köszönhetően pedig fejre állítható, így egyetlen csepp sem vész kárba.
Az új forma a takarékos szállítást is elősegíti, mert most 5544-gyel több flakon fér fel egy teherautóra. Mindezeknek köszönhetően kevesebb műanyag hulladék keletkezik, kevesebb szállítmány indul, miközben a zuhanyzás élménye pedig még nagyszerűbbé vált.

Az új formulának köszönhetően még jobb érzést biztosít
Az új NIVEA FOR MEN tusfürdőcsalád nemcsak kívülről lett vonzóbb, hanem belülről is, mivel a NIVEA szakértői mindegyik tusfürdőhöz hozzáadták a Beiersdorf Nobel-díjas kutatásának eredményét, a Hydra IQ-t, amely serkenti a bőr önhidratáltságát, így az sokkal ápoltabbá válik.

nivea formenAz új energiaforrás aktív férfiaknak: Pure Impact tusfürdő
A NIVEA FOR MEN tusfürdőknek összetéveszthetetlen illata van: ahogy kinyitjuk a Pure Impact tusfürdőt, azonnal megcsap a víz frissítő illata, amely felpezsdíti az érzékeinket. Az átlátszó gél a bőrre kenve puha habbá válik. A Pure Impact tusfürdő innovatív formulája, a kék bőrradír szemcséi garantálják a tökéletes tisztálkodást, valamint hosszantartó frissítő és intenzív kondicionáló hatást fejtenek ki a bőrön.

www.nivea.hu

 fitt.promóció (x)